| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Fanatik gazetesinin yazarindan!
Tamer Bağlan Lucescu değil kader utansın! Ligin 12. haftası; Lider Beşiktaş Ankara’da, Gençlerbirliği karşısında... O haftanın FANATİK’teki panorama sayfasında Hakan Can’ın da belirttiği gibi, karşılaşmanın en kritik anı 14. dakika... Sakatlık geçiren Ümit Bozkurt kaptanlık pazubandını eline almış, sahayı terketmek için kalecisi Damir’in topu taca göndermesini bekliyor. Damir, numaralı tribün tarafından topu taca göndermek için gelişi güzel bir vuruş yapıyor. Ne var ki, bu gelişi güzel topun taca çıkmasına, Beşiktaşlı Okan “Gelişine kurban olayım” deyip engel oluyor. Biraz sürdükten sonra, rakip savunmanın oyunu bırakmasından da faydalanarak bomboş durumdaki İlhan Mansız’a aktarıyor.. Ve İlhan belki de hayatının en kolay gollerinden birini Gençlerbirliği ağlarına gönderiyor... Daha sonra El Saka kendi kalesine, Youla rakip filelere yolluyor topu ve karşılaşma Gençlerbirliği’inin hakimiyeti altında geçmesine rağmen, Beşiktaş’ın 2-1’lik galibiyetiyle sonuçlanıyor... Maç sonrasında Ersun Yanal 14. dakikada yaşanan olaya atıfta bulunarak “Biz değil, Fair Play kaybetti” yorumunu getiriyor. Emreli, Zagolu, Tayfurlu, Giuntili Kartal’ın patronu Lucescu ise, tıpkı bir sezon öncesinde olduğu gibi, sadece ve sadece Gençlerbirliği’nin sert oyunundan ve faullerinin fazlalığından şikayet ediyor... Hani şu, Fenerbahçe’nin tekrarlanan Rizespor karşılaşmasından sonra Daum için “Ben olsam bu maçı oynamaya utanırdım. Meslekdaşlarımın yüzüne bakamazdım” diyen Lucescu, 14. dakikaya hiç değinmiyor. Fair Play ruhuna aykırı bir golle kazandıkları üç puandan hiç utanmıyor. Meslekdaşının elini sıkarken yüzüne bakabiliyor... Aslında yazılacak çok şey var ancak, yukarıdaki açık çelişkiden sonra “Fazla söze gerek yok” deyişine sığınıp lafı uzatmamak en iyisi. Üç gün önce söyledikleri ile Ankara’da yaşadığı kaderin Lucescu’ya bir cilvesi sanki. Kaderde de suç vardır elbet ancak, utanması gereken sizce hangisi!.. <a href="redirect.jsp?url=http://www.fanatik.com.tr/haber.asp?PID=355&HID=1&haberID=168120" target="_blank">http://www.fanatik.com.tr/haber.asp?PID=355&HID=1&haberID=168120</a> |
|
||||
|
||||
![]() Ata Abi bu maci alsak acayip olacak... Valencia yi mutlaka yenmemiz gerekiyor... !!!
A.D. |
|
||||
|
||||
![]() Eskiden yatarken ben amokachi diye bagirmisdim... hehehe öyle diyor bizim evdekiler... bu seferde illie oldu hehehe...
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ... o zaman Lucy yukardan asagi zirvalarmiydi?
Besiktasi 8 ( ACHT/huit/hachi/eight/otto/oct) Puan/pòint/points/punti arkasinda olan Fenerbahceden mi korkuyor? Böyle kötü bir Fenerbahce"den niye korkuyor? 6alatasarayda iken Lucy: Besiktas ve Fenerbahce kollaniyor herkes 6seye karsi diye zirvaliyordu! (Kim sampiyon oldu? En fazla penaltilar kime verildi ??? FB"ye kac tane verildi?) Besiktasda: 6alatasaray ve Fenerbahce kollaniyor herkes Besiktasa karsi bla bla! Simdi Lucy Trabzonun basina gecerse acaba ne der ? Haksizmiyim? Al" (PS: Simdi geldim ve artik katilacagim yien foruma ;-) önceki yazilari da tabiki okuyacagiz hehehhe ;-) ) |
|
||||
|
||||
![]() Hemde Fenerbahce"ye karsi!
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Beşiktaş - Samsunspor 2:0
Denizlispor - A. Sebatspor 2:1 Malatyaspor - Adanaspor 2:1 Ankaragücü - Ç. Rizespor 2:1 İstanbulspor - Fenerbahçe 1:3 Trabzonspor - Konyaspor 2:1 Elazığspor - Gençlerbirliği 1:2 Diyarbakırspor - Galatasaray 1:1 Gaziantepspor - Bursaspor 2:1 |
|
|||
|
|||
![]() yu soruyorsun!
Sorun Fenerin puan almasinda degil. Ona göre Rizenin bir puanini Hakemin yaptigi hata sayesinde hice saymalari. Kural hatasi yapilmismis. Oyunun bitmesine 10 dakikadan az bir süre kalmis, ve sonuc degisirdi diyenler hakemin hatasinin arkasina siginanlardir. Bu benim görüsüm. Selam ve saygilarimla |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|