| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() nicks und melde mich jedes mal hier an nur für dich
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Allah razi olsun elleri dert görmesin dostum=)
|
|
|||
|
|||
![]() Ama sen dini insanlari ayni torbaya koyup küfür ediolar hic iyi birini görmedim derken iyidi ön yargili olmamak lazim degil mi! Önce kendini bi sorguya cek sonra baskalarina yaz dostum.....
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Wie du sagst o kadar basarisiz oldugu icin türkiye baksana kac ay icinde ne kadar ilerledi!
|
|
|||
|
|||
![]() Dostum sen kasinmissin! Eintraglara tek tek bak ilk önce kim böyle laflar atmis görürsün.....
|
|
||||
|
||||
![]() kime kopftuch taktiriyon yahu sen???? yani kim benim kafama karisir bide zorla kopftuch taktirir???? bi aklinizi calistirin be acaip seviyesisiniz bide küfürden baska bisii söylemiyonuz burda. insan biraz bilgi sahipi olur yani gaste felan okur bunun icin. siz almisiniz küfürü basip gidiyonuz bildiniz yoldan!!!!!!
millete satasma abo! yoksa böyle kimse sevmez seni!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() kim kime zorla basörtüsü taktiriyor (kopftuchun türkcesi.bilmiyorsun ya )
asil zorlama basinin örtüsünü cikart öyle üniversiteye gir diyen yasakci zihniyet bunlar görememek icin ahmak olmak lazim ya da din düsmani ya da ahmak=din düsmani |
|
|||
|
|||
![]() din düsmanlaridir
bunuda en basit sekilde atatürkün arkasina gizlenerek yapabilirsin o sokaga dökülenlerin yüzde 75inin atatürkle uzaktan yakindan alakasi yok |