| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() A.H baska bir seymi söylüyor ????
A.H. yi anlamk icin gercekten cok cok OBJEKTIV bir beyinister... bazen ben bile anlamiyorum... |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() bekliyor. Ama su anda burada yani tabiri caizse " Dünyada" var olan "yasaklar" göz önünde! degil mi?
Die Aggressivität, die manche Extremisten( von mir aus Taliban-Jünger oder 35 jährige Männer die bis zur Hochzeit keinen Sex hatten) zur Schau stellen, ist doch ein Zeichen ohnmächtiger Eifersucht!oder... Selam PS: Was für Kriege gibt es zur Zeit? Islam vs. Kapitalismus |
|
||||
![]() kuran bize bu kissayi sen hz. Adem"e ve esine hakaret edesin diye mi anlatiyor? yoksa bunun hikmeti ne? nicin Allah bu ayetlerde bu kissayi bize anlatiyor? bu ilahi mesaj"i anlamak asil meseledir. yoksa hiristiyanlar gibi baslariz yedikleri agacin meyvesi elma miydi yoksa armutmuydu yoksa neydi diye sormaya baslariz. yada senin gibi cennetten atilmak aptallikmiydi degilmiydi? baskasinin yargilamak senin isin degildir.
senin görevin de degildir Allah"in peygamberlerini yargilamak. cünkü onlar Allah"in sectigi özel insanlardir. Ama bunun haricinde Allah bizlere bir mesaji vahyetmis ve bu mesajla bizlere birseyi anlatmak istiyor. das ist die große Aufgabe! |
|
|||
![]() KORKMA !..
Ask yanliz degildir.. ![]() |
|
||||
![]() Yani Student yapmak istedgin nedir bilemiyorum fakat seni davet ediyorum!
Kapimiz acik....Üstadin kitaplarini herkes okuyupda anlayamaz zaten! Sen dostlarim namazi niyazi birakti diyorsun.. orada bir kere üstadin aciklamalri sayesinde diye bi iftira yada suclama yapamazsin.. Hem Islamiyetden bahsediyorsun, hemde burda kalkip...GB lerde yok kadin müridleri baslari acik, namazdan uzak dururlar cart curt...Benim adimi kullaniyorsun...Sana bu hakki kim veriyor? Önyarigi , benlik , vehim cok sende..bumudur senin din algilayisin??? Barvao, yolun acik olsun.. Hocalarinin dedikodusunu yapmaya devam et! Ben Üstadin talebelerindenim, ve onun kitaplari sayesinde ibadet diye adlandirdigimiz calismalara basladim..Also ein Beweis für dich! Namaz hususuna gelince sen hayatinda dogru dürüst namaz kildinmi? Namazin derinliklerine indinmi? Namaz var kilinir.. Namaz var ikame edilir Namaz vardir, icinden hic cikilmaz.. Bana ilim verenin ben elini öperim, bu 6 yasinda bi cocuk bile olsa..Önemli olan kitap okumak degil, önemli olan sistemi okumak.. Ne kadar okuyabiliyorsun? |
|
||||
![]() olan kitaplardaki yanlislari göstermekmi?
Cehennemin atesi daha yakilmamisken günes cehennemdir diyen ve su an yanan maddeden bir cisimdir. ilah terimi sadece inkarcilara bir seyler anlatmak icin kullaniyor derken, Kuranda Hz. Muhammed(s.a.v.)e Allah"in bir ve tek ilah oldugunu söyleyen ayeti hicmi okumadi? hadi o bunun farkinda degil, neden Kuranda gecen ayetlere ters yorum yapan bir sahsa bu kadar güveniyorsunuz? Allah(c.c.)a güvenin ve Kurana ters olan seyleri kabul etmeyin. |