| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bende senin o olmayan erkekligini sikiyim amk korkagi. Neydi simdi, sana o.c torunu mu diyecegim artik?
Geändert von seyrangah (24.01.2018 um 01:03 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Cok acelen vardi hani nerde kaldin yumurtalarin sogdu
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Gelmemek icin mazeret ariyor. Yerimi yurdumu biliyordun lan? Noldu rehberini mi kaybettin?
Ve yine yalanin ortaya cikti. |
|
|||
|
|||
![]() Sen galiba bugün tatil yaptin. Burda bu oyunlarinla bir yere varamazsin. Biz oraya iki defa geldik. Fossilin göt korkusunu bi görseydin. Babam yasindaki adama dayak atacaktim. Korkudan nasilda kasalara sarilmisti..
Bak burda gene beyan ediyorum. EN KABADAYINIZI SIKERIM SIZIN. SIZIN BEN ERKEKEGIM DIYEN KIMINIZ VARSA ONUN TAAA AMINA KORUM... BENI GÖRÜP KACARLAR HEP, AMA KARSIMA CIKAMAZSINIZ OGLUM SIZ.. Benim karsimda duracak sizde ne adam var ne de yürek var.. ZATEN ERKEK OLSANIZ KADININLARINIZI ORDA KASANIN ÖNÜNDE SUNUCUYA SUNAR GIBI OTURTMAZDINIZ... SEREFSIZ IPNELER... Geändert von seyrangah (24.01.2018 um 18:37 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Adalet yerini bulmusdur o.c. Dombili ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Seni herhalde hamamda dövecek halim yok hamamoglani.. Sana adres ver dedim veremedim. Yanina da gelecegim. KORKMA,, TITRE!!! Geändert von seyrangah (24.01.2018 um 23:59 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Selam Seyrangah,
bu, kimse senin sinirlerini bozuyor. bosver degmez kardesim, sen ticareti severdin ticaretle ugras, doganin güzel oldugu yerde 1 haftaligina dogada yasamaya git, dini seversin ibadetlerini yap, sende bilirsin din, kendimde degilim dedigin yerde bile seni aninda diriltir, harekete gecirir. maddi ihtiyaci olan varsa bildigin duydugun yardim et sevindir, ziyaret etmeye deger dedigin, coktandir ihmal ettigin kisiler varsa ziyaret et, bu sahis seni yanlis seylere odaklandirmaya calisiyor... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
ama sonra yine aglama, ayaklarima kapanip yalvarma. herzaman yaptigin gibi. Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Ne yapsan belani bulacaksin.. Gelecegim dedim sana. Kinimizin siddetiyle gebereceksiniz |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Ona gereken dersi verecegim ben, ögrenmek ve ögretmek kötü bir sey degil.. Bunlarin derdi dogrulari ögrenip gerceklerin dogrultusunda devam etmek degil. Bunlar kendi cikarlarini dogru ya da yanlis baskalarina da dayatmak istiyorlar.. Bir hafta Irlanda, ya da Gibraltar yapacagim zaten. Bu gerzek korkudan altina siciyor. Böyle yapmayla sadece hedef sasirtmaya calisiyor.. Bir osururluk cani var, bakma TTT'ye Titel, Thesen und Temperamte degil, Tangir, Tungur, Teneketoni... En cok hayran oldugu kisi benim, en cok kinledigi kisi benim. Cünkü benim gibi olmak istiyor olamiyor. Olamazda .. Nothing beats the Original. |