| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ne bekliyordun? Katrani kaynatsan olur mu seker, cinsini bilmem ne ettigim cinsine ceker.. |
|
||||
|
||||
![]() Aklinizin ucuna hayal gücünüzün erisemedigi ufkunuzun yetisemeyecegi seyleri düsünüyorum
|
|
|||
|
|||
![]() Abi sende o biyik varken düsünme, o biyik senin yerine düsünüyor
|
|
|||
|
|||
![]() Aslında bugün bir sürü şey yazmayı planlıyordum,nedense eve gelince tüm isteğim gitti birden.İsteğin yerini anlamsız bir duygu kapladı,kimilerinin hasret dediği derin yanlızlık.....
Sonrası malum,hiçbirşey yazamadım..... |
|
||||
|
||||
![]() En büyük sava$ cahillige kar$i yapilan Sava$tir demi$ Atatürk cehaletin bir büyüyüde kendini hür sanip cehaletinin farkinda bile olmaman..
|
|
||||
|
||||
![]() Hepinize önerim okuyun ogrenin, okuyun anlayin,okuyun anlatin ,okuyun yasayin, okuyun hissedin,okuyun ders cikarin,okuyun aydinlanin, okuyun gulun, okuyun mutlu olun, okuyun sevilin, okuyun SEVİN baska careniz yok ..
|
|
|||
|
|||
![]() Hahahah hic bu kadar gülmemistim coktan beri.
Haşim, Fatih, Mistik. Bu forumu tam kendinize benzetmissiniz.. ![]() Aldiklari nefeslerinden bile ürken kokarklar cengaver olmus... Geändert von seyrangah_06 (17.10.2017 um 17:54 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Ücü bir arada sütlü,sekerli Nescafe...)))))))))))))))))))))))))))))))))) i$e yaramaz üclü...))) hele o mistik yok mu , o mistik günahsiz yere benim Lara nickimi sildi bende LARA__ acmak zorunda kaldim...Mistik sana hakkimi helal etmiom seni ölüncüye dek affetmiyicem ..))))))))) |
|
|||
|
|||
![]() Du leidest an Vaginallavinium |
|
|||
|
|||
![]() |