| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() güzel insanlar biriktirin etrafinizda,güzel bakan,güzel gören ,güzel konu$an,hayatta yasadiklari basarisizliklari basklarina mal etmeyen insanlar biriktirin etrafinizda,yasadigi bütün olumsuzluklara karsi gülmeyi seven insanlar olursun cevrenizde,okuyun....
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Fakat bırak bir yobazla birşeyler paylaşmayı,burada sanal arkadaşlarımla bile görüşmeyi istemeyen biriyim. Çünkü sonuçta sanal... Ayrıca düşmanın sana birşey teklif ediyorsa vardır onun aklında birşey,ya bizleri ciddiye almıyor ve aklınca tuzak kurmaya çalışıyor,yada öylesine saçmalıyordur.Bence saçmalamak en doğru terim oldu... Butür davetler çıkarıp,sözdepunda düşürmeye çalışan mahlukalara; Sizler kimin kim olduğunu,ne yaptığını,ne işle uğraştığını,neye muktedir olduğunu bilmediğiniz kişilere böylesi saçma şeyler yapmayın...Yoksa bilmem hangi osmanlı oğlanları grubu gibi 3 ata binip,rusyayı fethetme salaklığına düşer tüm dünyada komedi filmleri konusu olursunuz. |
|
||||
|
||||
![]() Bugün 23 Nisan Ulusal egemenlik ve cocuk Bayrami.Kutlu olsun.
Damarlarındaki asil kanda mevcut bulunan kudrete sahip olan her vatan evladı atasının mirasına sahip olmayı bilir |
|
||||
|
||||
![]() https://youtu.be/K9bqr_Ygmd8
hayatinin yaridan cocugunu okuyarak gecirmis,sehir sehir dolasip archiv'lerden tarihi belgeler toplamis Atatürk dü$mani yobazlara tokat gibi geciriyor..bütün kitablarini aldim büyük bir zevkle okudum MUstafa Kemal ATATÜrk emperyalizmin ezberini bozan tek Lider..fikirler farklidir degisir ama GERCek herzaman birtanedir..Tek gercek Mustafa Kemal ATATürk https://youtu.be/rP892Xuxl-A Geändert von Lara__ (24.04.2017 um 00:44 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Felaketim olacak biliyorum,
Bu vakitli vakitsiz bastıran keder..... |
|
|||
|
|||
![]() Tel kadayıf çekti canım,bende üşenmedim yaptım.
Yanlız ya ben yapamadım yada tarif iyi değildi.O kadar şerbet yaptım hepsi gitti.Gerçi çok beklemeden sıcak döktüm şerbeti ondan oldu diyorlar... |
|
|||
|
|||
![]() Tutun aynayi yüzüme
Ali göründü gözüme.... |
|
||||
|
||||
![]() bu siralar is gücten tam tersi benim zamanim az seyrangah, ama gelmeye calisirim tabi. gelemezsemde kirilmayin, muhakkak bir is cikiyor gelemeyebiliyorum..
|
|
|||
|
|||
![]() Aynisi benim icin de gecerli. Normal kardes, hayatta daha önemli seyler var. Is oluyor, güc oluyor, dügün oluyor, cenaze oluyor. Bu kadar önemli degil burasi!
|