Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 21.04.2017, 23:09
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

güzel insanlar biriktirin etrafinizda,güzel bakan,güzel gören ,güzel konu$an,hayatta yasadiklari basarisizliklari basklarina mal etmeyen insanlar biriktirin etrafinizda,yasadigi bütün olumsuzluklara karsi gülmeyi seven insanlar olursun cevrenizde,okuyun....
Alt 22.04.2017, 05:45
emasculine

Reden bir sandik dolusu kola

Zitat:
Zitat von Lara__ Beitrag anzeigen
Sandıklar %69 evetten açılmaya başladı,3 saatte %52'ye düştü.Son 2 saatte %1 sandık bile açılamadı.AA %99'da dondu.İktidar zafer kutluyor!

Evet veya hayır veren seçmene sonuna kadar saygı duyuyorum,ama YSK müdahelesiyle,her türlü manipülasyonla elde edilen sonuca asla saygı duymam.

Sonuç: Yaşasın! Egemenliğimizi bir adama verdik!" diye seviniyor ülkenin yarısı.Diğer yarısı egemenliğine sahip çıkmanın gururunu yaşıyor.

Devlet imkanlarına,YSK müdahalesine,manipülasyonlara rağmen ülkenin yarısının HAYIR demesi,umutsuzluk değil büyük umuttur. En azindan büyük bir kismin uyandiginin göstergesidir..
lara ringo ringo siseler siyaset senin neyine ortam fahisesi
Alt 22.04.2017, 11:06
___OZAN___

Standard ...

Zitat:
Zitat von Lara__ Beitrag anzeigen
yoldas diyerek sanirim

ozan ve seyrangahi kast ediyor....yoldaslarim yobaz sizleri kuzuya davet ediyor ,davetini kabul ediyormusunuz?

ben kendi adima su söyleyeyim cennete oldugunu bilsem kendisini tanimak ve karsilasmak istemem..
Kim niye davet etti bilmiyorum.
Fakat bırak bir yobazla birşeyler paylaşmayı,burada sanal arkadaşlarımla bile görüşmeyi istemeyen biriyim.
Çünkü sonuçta sanal...
Ayrıca düşmanın sana birşey teklif ediyorsa vardır onun aklında birşey,ya bizleri ciddiye almıyor ve aklınca tuzak kurmaya çalışıyor,yada öylesine saçmalıyordur.Bence saçmalamak en doğru terim oldu...
Butür davetler çıkarıp,sözdepunda düşürmeye çalışan mahlukalara;
Sizler kimin kim olduğunu,ne yaptığını,ne işle uğraştığını,neye muktedir olduğunu bilmediğiniz kişilere böylesi saçma şeyler yapmayın...Yoksa bilmem hangi osmanlı oğlanları grubu gibi 3 ata binip,rusyayı fethetme salaklığına düşer tüm dünyada komedi filmleri konusu olursunuz.
Alt 24.04.2017, 00:25
Benutzerbild von Lara__
Erfahrener Benutzer

Standard

Bugün 23 Nisan Ulusal egemenlik ve cocuk Bayrami.Kutlu olsun.

Damarlarındaki asil kanda mevcut bulunan kudrete sahip olan her vatan evladı atasının mirasına sahip olmayı bilir
Alt 24.04.2017, 00:31
Benutzerbild von Lara__
Erfahrener Benutzer

Daumen hoch Seviyorum Bu Adami

https://youtu.be/K9bqr_Ygmd8

hayatinin yaridan cocugunu okuyarak gecirmis,sehir sehir dolasip archiv'lerden tarihi belgeler toplamis Atatürk dü$mani yobazlara tokat gibi geciriyor..bütün kitablarini aldim büyük bir zevkle okudum

MUstafa Kemal ATATÜrk emperyalizmin ezberini bozan tek Lider..fikirler farklidir degisir ama GERCek herzaman birtanedir..Tek gercek Mustafa Kemal ATATürk

https://youtu.be/rP892Xuxl-A

Geändert von Lara__ (24.04.2017 um 00:44 Uhr).
Alt 24.04.2017, 13:12
___OZAN___

Standard Nevzat ÇELİK

Felaketim olacak biliyorum,
Bu vakitli vakitsiz bastıran keder.....
Alt 24.04.2017, 20:52
___OZAN___

Standard Tel Kadayıf;

Tel kadayıf çekti canım,bende üşenmedim yaptım.
Yanlız ya ben yapamadım yada tarif iyi değildi.O kadar şerbet yaptım hepsi gitti.Gerçi çok beklemeden sıcak döktüm şerbeti ondan oldu diyorlar...
Alt 27.04.2017, 18:50
seyrangah_06

Standard

Tutun aynayi yüzüme
Ali göründü gözüme....
Alt 30.04.2017, 12:55
Benutzerbild von Caka_Bey
Caka_Bey Caka_Bey ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von seyrangah_06 Beitrag anzeigen
caka_bey nerdesin? Gel biraz laflayim, iki gün sonra vakit bulamam. Gün bugündür, saat bu saat!
bu siralar is gücten tam tersi benim zamanim az seyrangah, ama gelmeye calisirim tabi. gelemezsemde kirilmayin, muhakkak bir is cikiyor gelemeyebiliyorum..
Alt 30.04.2017, 14:52
seyrangah_06

Standard

Zitat:
Zitat von Caka_Bey Beitrag anzeigen
bu siralar is gücten tam tersi benim zamanim az seyrangah, ama gelmeye calisirim tabi. gelemezsemde kirilmayin, muhakkak bir is cikiyor gelemeyebiliyorum..
Aynisi benim icin de gecerli. Normal kardes, hayatta daha önemli seyler var. Is oluyor, güc oluyor, dügün oluyor, cenaze oluyor. Bu kadar önemli degil burasi!
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche