| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Unutmayın ki bazen,yalan olduğunu bildiğiniz halde vurmazsınız yüzüne.O'nun kendi yaşam alanında rahat hissetmesini sağlamak,bir aşığın erdemidir.Hiç bir zaman hayatınızda olmayacağını bildiğiniz halde bile,sırf O'na olan saygınızdan dolayı vazgeçersiniz bilmekten.Çünkü bilirseniz büyüsü kaçar,platonik bir aşkın hatırlanan tebessümü,bir yalancının,sahtekarın hatırlanmasından daha iyidir.Ben gülümsemelere gömerim O'nu,yüreğimin bir yerinde saklarım,kalbimin sıcaklığıyla korur,O'nu orada yaşatırım.Bu bir erdemdir.Aşkı bir meta,elde edilen,satın alınan,çalınan birşey olduğunu sananlar anlayamaz.Ben yalana inanmadım ki hiç,fakat öyle bir yalan ki bu,beni yaşama bağladı yeniden,bitmesini istemediğimden,gerçeği kendime bile söylemiyorum,olurda ağzımdan kaçırır bir masal kahramanımı öldürürüm diye...
|
|
|||
|
|||
![]() Cahilde eksik olan akil degildir (o kurnazdir)
Eksik olan "Ahlaktir"... Geändert von su_testisi (23.10.2016 um 19:17 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Ey aşk! Seni senelerce yaban ellerde, hoyrat dillerde aradım. Oysa bendeymişin bilememişim. Oyalanmışım. Kalakalmışım./Şemsi Tebrizi
|
|
|||
|
|||
![]() Gerçek nick name ile bana ulaşamayanların,sahte nickler le ne umduğunu anlamış değilim.Tek kelime ile takıntılı ve hastasınız.Zorla mı arkadaş,istemiyorum işte,herhangi bir kaşarla burada özel olmayı..Anlaşılmayan birşey varsa,sözlük alın elinize,oradan bakın...
|
|
|||
|
|||
![]() Herkesin bir savaşı var,kendisiyle yenişemediği yerden başlatılan ama sonuca doğru, karşısındakini hasım belleyen.Kavram kargaşası yaşayan,her avrupalı doğumlu veya burada büyüyen bireylerin en spesifik çelişkisidir aslında.Düşünürken başka,yaşarken başka olunca,kafa bir yerde,gövde bir yerde kalıyor işte.Belkide fazla yadırgamamalı bu durumu,nerede duracaklarını kestiremiyorlar,hep yanlışı seçiyorlar doğal olarak.Sonra gerisin geriye,arabesk kültüre dönüp türkiyeli oluyorlar....
|
|
|||
|
|||
![]() ''Dedi ki kitap olsan saatlerce seni okusam,
dedim ki sen de özgürlüğüm olsan saatlerce senin gözlerine baksam...'' |
|
||||
|
||||
![]() Vaybee'nin beceriksiz yöneticlerine ,sakin bir aktivide de bulunmayin ,ne kadar gereksizsiniz yarabbim)).))..siz oturdugunuz yerde cekirdek citleyin...i$i ben yapayim...hani benim provizyonum????????
Geblockte Personen: 108-emin olun blocken yaptigim 108 'de kancikkaya ve saz ekibidir Profil Abrufe: 1922: günlük gb ziyaretcilerim emin olun bunlarin 1921 'de kancikkaya ve saz ekibidir... Geändert von Lara__ (01.11.2016 um 23:14 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Olmadı bir sigara yakar,Ahmet Kaya dinleriz...
|
|
|||
|
|||
![]() Bence olduğu gibi bırakmalı,darmadağın karmakarışık kalmalı bazı şeyler,çünkü anladığınız zaman koskocaman boş bir yalan olduğu ortaya çıkar.Uzatmadan yolu,sapmak gerekir bazen ilk kavşakta.Çünkü;birlikte yürünecek bir yol bile kalmaz,suyun kendini bölmesi gibi buharlaşır herşey,elde kalır hiç....
|
|
|||
|
|||
![]() Günlerdir o kadar yorgunum ki,yapmayı planladığım şeyleri bile yapamadım.Mesela faşist türk devletinin; gerici,yobaz,sapık hükümetinin estirdiği,hitler faşizmini aratan,halka karşı katliam ve savaş politikasını bile teşhir edemedim. ''Büyük çoğunluğun politikada neler döndüğünden haberi yoktur,hatta haberi olmadığından bile haberi yoktur''/Avram Noam Chomsky
böyle birşey söylemişti sanırım,tam hatırlayamadım şimdi,ama konunun esası bu... Zaten burada ki insanların dünyada neler olup bittiğinden haberi yoktur hatta dünyada yaşadıklarından bile haberi yoktur ya neyse... |