| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() We don't know you, lady. If you know Turkish language, you should speak Turkish. The Turkish people are not bad people. You are wrong about it!!! Don't hide yourself please. Who are you? |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Wahre Absichten? ![]() Zitat:
Zitat:
![]() Zitat:
Dieter Nuhr Geändert von timeraiser (27.04.2015 um 17:35 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Ben kendimi acındırmıyorum (!) öyle bir şeye ihtiyacım da olmadı (!). Bu arada 17 ağustos 2014 te intihar girişimim oldu, evet aramış hastaneyi ama adli vak'a olduğu için bilgi vermemişler gerizekalı Feyzade hanım (!)...Ve tam 40 gün sonra ulaşabildim kendisine elimde o hastanede 2 gün boyunca yattığıma dair. Ben bugün de belirttim gene de belirteyim o kuş beyninize girsin diye, kanıtsız delilsiz bir insnaı yüceltmem suçlamam da (!). N....nin ne anlattığı umurumda değil, eğer yalan söyleyen birisi tüm kimlik bilgilerini açıklar mı üstelik umuma açık bir yerde? (!) Gerizekalısınız anladık ama bu kadar da olmaz. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() şimdi Aşağıdan Itibaren Okursanız Kronolojik Olarak Forum Konularının Yayınlanışını Anlayacaksınız (!). Ruh Hastası Damgası Vurmaya çalışan, Kıvırmada üstüne Olmayan, şeref Ile Yakındna Alakası Olmayan Bir Orospuevladının, Sözüm Ona Başka Bir Rumuzu Kullanan Kişiyle ''aklı Sıra'' Akıl Oyunu Gerçekleştirmeye çalışmasıdır. üstteki Konuşma Kaydını Iyi Okursanız, Benim Yazışma Yaptığım Bayanın ( Orası Da Meçhul Tabii Bayan Olduğu) T9 Denen Ipneye Sözde (!) Ulaşamadığı Iddiası Var T9 Denen Orospuevladına (!). Fakat Işin Tuhaf Ve En önemlisi '' Götüyle'' Gülünecek Tarafı Ise, Bu Konuşmayı Yaptığım Bayan ( Artık Hangi çakalsa) T9 Ipnesinin Arkadaş Listesinde (!!!) çok Tuhaf Değil Mi? :d Sözüm Ona Bir Başkasının Ağzından Manipülasyon Yaptıracak , '' Manbee Vahşi Erkek, Iktidarlı Erkek, Işadamı ''....:d
Konuşma Kaydına Dikkat Edecek Olursanız, Yazışmayı Yaptığım Hanım Ile ( Hangi Orospu Veya Hangi Orospuçocuğu Olduğu Bilinmiyor Gerçi) Benimle Ilk Defa Diyalog Kurduğunu Anlarsınız. Ilk Defa Diyalog Kurduğu Bir Insana, özellikle De Bir Erkeğe ( özel) Sırrını Bölüşüyor (!) Vayy Anasını Sayın Seyirciler. Tam Cıa'ye Göre Bir Iş Bu. Akıl Tutulması, Manipülasyon, şerefsizlik, Yalan Herşey Var (!)...sen Ne Imişsin Be Manbee,t9, Kenan, Murat, Mükremin :d :d:d Ben Demiyorum Yazışmadaki Hanım Söylüyor '' Mükremin'i ''...vahşi Erkek Manbee ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() 2 gün önce guel_pinari rumuzlu şahısa yazdığım mesajdır aşağıda okuyacağınız. Ve cevap ise ancak 2 gün sonra geldi.
> > Merhaba özür dilerim gerçek rumuzunuz nedir? Ve T9 arkadaşınız mı? |
|
||||
|
||||
![]() Kimden: guel_pinari [ Blokla ] Konu: RE: ... Tarih: bugün, 20:19 niye sordun?
Kimden: Alphawolf Konu: RE: RE: ... Tarih: bugün, 20:20 Merak ettim sadece. Kimden: guel_pinari [ Blokla ] Konu: RE: RE: RE: ... Tarih: bugün, 20:20 sen kimsin? Kimden: Alphawolf Konu: RE: RE: RE: RE: ... Tarih: bugün, 20:23 Ben Engin Damarcı tanımazsınız hanımefendi. TheCount diye rumuzum vardı bundakindne önce. Esas siz kimsiniz öğrenebilir miyim? Kimden: guel_pinari [ Blokla ] Konu: RE: RE: RE: RE: RE: ... Tarih: bugün, 20:25 memnun oldum engin. benim ismim pinar. TheCount nikinide tanimiyorum. gerci henüz pek kimseyi tanimiyorum, cünkü henüz yeni üyeyim. sormak istedigin birsey varsa sorabilirsin. sorun yok. Kimden: Alphawolf Konu: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ... Tarih: bugün, 20:27 Bilmukabele Pınar hanım o memnuniyet bana ait. Elbette ilerleyen zamanlarda gerektiğinde sorarım. Umarım o anlarda cevap verirsiniz kaale alarak? Rahatsız ettiğim için de özür dilerim ayrıca. Kimden: guel_pinari [ Blokla ] Konu: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ... Tarih: bugün, 20:29 rica ederim engin bey. rahatsiz ettmediniz, Kimden: Alphawolf Konu: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ... Tarih: bugün, 20:32 Peki Pınar hanım... Ama ben nezaketen değil, laf olsun torba dolsun diye de değil, içimden geçen samimi düşüncem bu olduğu için özür dilemiştim. Bu hayatta ikiyüzlülüğü, çok bağışlayın '' ruh orospuluğunu'' sevemedim gitti. Anlayacağınız ben de herşey net ve aşikar. Kimden: guel_pinari [ Blokla ] Konu: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ... Tarih: bugün, 20:34 peki engin bey, cok dürüst, ve kibar bir bey efendiye benziyorsunuz. o yüzden size karsi dürüst olmak istiyorum. ama önceden benim size bir sualim olacak. siz T9u taniyormusunuz? Kimden: Alphawolf Konu: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ... Tarih: bugün, 20:37 Bir şeye benzemek çok farklı, bir şeyin ta kendisi olmak çok farklıdır Pınar hanım (!). Hayır tanımıyorum kendisini, çok iyi bir iyi aile evladı olduğuna dair rivayetler ( söylentler) var, yakışıklı, güçlü, nüfuz sahibi bir işadamıymış kendisi. Siz nedne sordunuz peki bu soruyu? Dürüstçe cevaplar mısınız? Kimden: Alphawolf Konu: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ... Tarih: bugün, 20:45 Sustunuz hayırdır Pınar hanım ? Ben bildiğim kadarıyla cevapladım sorunuzu siz de benim sorumu cevaplar mısınız lütfen? |