| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Iftira, yalan dolan hele hic olmaz.. Yalancilarin en kötüsü dogrularla yalanlari karistirarak baskalarina sunmaktir.. Sözüm o'na benim photoshopla Erzurumlu Kirolara benzetilen resmim ne kadar dogrusu ise Lara hanima edilen iftiralar o kadar dogrudur. Vaybee'ciler, bu Hitler'in propagandacisi Göbbels'in sözüydü.. Bir yalani herkesin o'nun dogru oldugunu sanana kadar tekrarlayin demisti... Inanmayim. Yoksa böyle sark kurnazlarini mükafatlandirmis olursunuz... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Bilmek istiyorum. Ama laf kalabaligi yok, gercekleri yazin! |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Sagol var ol Banu, burayi hos bulmadim ama senin selamini almak her zaman hostur!
|
|
|||
|
|||
![]() SORUMU TEKRARLIYORUM:
BUNLARI LARA CHAT'TE KENAN'A MI ANLATTI YOKSA, SU PÖRTLEK KURBAGA GÖZLÜ, KEL BÜCÜR MIKAIL'E MI ANLATTI? Bu soruyu bana cevapla sonra diger bölüme geceriz! |
|
|||
|
|||
![]() Yürüyün lan ordan yorgan yastik 50 kg erkek müsveddeleri.
Lara sizin oynunuza gelmedigi icin atmadiginiz iftira, yazmadiginiz yalan kalmadi. Oglum bak ben sana örnegini gösterdim, bir erkek bir kadina ilgi göstermezse ne kadar da o'na bulasmaya calissa, bir erkek o'nu görmemezlikten gelir.. Ama sizin erkek oldugunuzdan süphe ettigim, bunu bildiginizi sanmiyorum.. Ayni köylerde ve kenar mahallelerde kancik karilar gibi dedi kodu yapiyorsunuz. Degil mi InternettinAbi ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Siz bana da haksizlik ettmeye calistiniz, kiciniza, agzina, yüzüne, elinize, gözüne bulastirdiniz. Ama iftiraya gelemem. Malum haksizlik karsisinda susan kendi serefini de kaybeder demisti Hz. Ali. Ben Lara'nin haksizliga gelmesini istemez! |
|
|||
|
|||
![]() Yürü lan ordan! Burda bayanlara iftira atma yoksa daha ne kadar havalanacagimi görürsün..
Internet kahramani seni. Koy lan resmini cik karsima.. Ya da cikin mi karsima mi degim. Mikali mi Kenan mi? |
|
|||
|
|||
![]() hahaha der war gut
![]() ADAMlik herkese nasip olmaz, sana olmus ![]() TEBRIK ederim YIGIT asksehidi ![]() Zitat:
|