| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
ich sehe hier nur eine die tanzt, und das bist du ![]() |
|
||||
|
||||
![]() KOCUM KANSIZ HEMIDE COOOOOOH KANSIZ!!!! HAHAHAHAHA YAW NE IRENC BIR SEREFSIZ KARIMIS BU YAW
LAN FEYZADE ORUSPUSU SENI BURDA KIMSE GÖRMEK ISTEMIYOR!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Ah feyzo, birazcik mantiklica Bir cevap beklerdim. Küsmüs inatci Bir cocuk, sümügü akarak, aglayarak mecburi yalan uydurarak hakli cikmaya calisirken herseyi agzina burnuna bulastiran Bir cocuk gibisin.
Bilmiyorum hayatinda neler ters gitti ama: herseyin Bir caresi vardir. Saldirmakla, yalan dolanla kendine edersin, kimseye degil. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
WO IST DEINE PRIVATLEBEN LAN ??????? |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
gercekler acidir, biliyorum. ama eger ki senin yardima ihtiyacin varsa, sana yardimda bulunabilirim ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Biraz aklin olsa, sana uzatilan ele camur atmazdin. Surda özür diler, iftiralarini kendini savunmak icin uydurdugunu itiraf ederdin. Ama yine insanliktan anlamadigini ispatladin.
|
|
|||
|
|||
![]() benim özür dilemek ile bir sorunum yok. hata yaparsam özür dilerim. malum, cok nadir hata yaparim. ve hele hele burda hata yapmadigim icin, özür dileme ihtiyaci hissetmiyorum. bu kadar basit.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sana defol git diyolar buradan serefsiz |
|
||||
|
||||
![]() Wenn ich alle meine Argumente brächte, dann würdest du dich hier und im Leben nur noch schämen!
Aber denke erst mit kleinen Schritten nach, was du für deine Religion, deine Eltern und selbst für uns Türken im Forum präsentierst! Nimm dir diese Sätze bitte zu Herzen!