| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ........... Ben sizi akli basinda biliyordum ama ............ |
|
|||
|
|||
![]() Beyaz o gerzege soyle ben onun yazdiklarini okuyamiyorum, yazmasin bana bu 3. Nick oldu blokladigim, bir sapik gibi hala yazıyor. ...
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
daha önceleri ask_sehidi ile ayni sekilde kavga etmeyin diyorlardi. ama senelerce egitmekten yilmadim ve simdi yola getirdim. ezel'de onun gibi tükürdüklerini yalayacak bir gün. cünkü hakaret ve iftira ile hic bir kirli emeline ulasamayacaktir. |
|
|||
|
|||
![]() Ben kanaat getirdim, bu saydigim 3 nick ya sapık, yada radikal dinci bir örgütün vaybee ayağı. .....
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
vaybeede cogunluk benim gibi düsünüyor. isid neyse pkk odur. isid bitirilecekse pkkda bitirilecek. türkiye sokaklarinda vandallik yapmak kolay. buyrun kobanideki pkklilara yardima gidin deyince yola cikan göremiyorum. siz klavye aslanlarisiniz. kobani isid'e mezar olacak diyenler simdi yardim edin diye dileniyor. öyle gözüküyorki kobani pkkya mezar olacak ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ben hayranlik olarak görmüyorum, PKK nin terör grubu oldugunu hatirlattigini; isidi karsi olurken bu gercegi unutmamamizi. Bu benim anlayisim.
|
|
|||
|
|||
![]() Hicte dogru bir tespit değil! Isid destekcisi olduğu apacik belli, tüm dunya Isid e karsi birlesirken, o ypg yi pkk olarak ilan edip, dolayli Isid desteği sunuyor durim bu! Bunu siyasetten az biraz anlayanlar fark eder! Ben daha bunun isid karşıtı bir yazisini okumadim? Bence bu adam radikal bir dinci grubun burdaki örgüt temsilcisi olarak faaliyet yürütüyor!
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() kimse isid'i desteklemiyor sadece iki terör grubu birbirini öldürsün diyor. asil sen pkk'yi destekliyorsun bu kara propagandan ile. |
|
|||
|
|||
![]() Mevcut hükümet, Isid e olan desteği görülmesin diye gazeteci tutuklamaya, kendi işbirlikciligini gizlemek icin iftira kampanyasına devam ediyor! Iside kacgündür lojistik destek saglayamadiklari icin, hunharca saldirilarini devam ettiriyor...Yandaşlarına; gidip laheyde villa falan alin, bu guruhin gidecegi yer orasi, 360 milyar dolar hirsizliktan sizede pay vermişlerdir kesin.....
Geändert von ___EZEL___ (13.10.2014 um 21:57 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
isid pkk'nin mezari olacak ![]() |