| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Olmaz diye bir yok $u hayatta.!!!!!...benimde bir sapigim oldu..))) Geändert von Lara_ (30.08.2014 um 21:18 Uhr). | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   bir insan suyun altina bile bu kadarmi güzel olur.)) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Ýdam Sehpasýnda Hapþýran Mahkuma ; Çok Yaþa Demek Gibiydi Bazý Umutlarýmýz.... Cresizlik denilen $ey bu olmali...) bir hicsin | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   taktik ayni ...iftira ve yalan....Zekine nerde | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Pardon ! Ufak tefek i$lere ayiracak zamanim yok... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Arkamda önüm kadari acik ve net...farkli olsaydi seni ciddiye aliyor olurum.. Asil rezillik senin yaptigin evli bir erkek kadin nikiyle istenmedigi icin bir bayana laf,iftira atmak.. neyse ...nun igno | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   $ssst! kuzenlerimle kahve sohbetine...) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   benim ailemde ,Kuzenlerim benim Abilerim,bizim ailede akraba evliligi olmaz....olucak olursada bütün aile seni red eder..yani benim teyzemin oglu benim Abim,acamin oglu da ayni $ekilde,halaman oglu benim karde$im....bizde böye herkezi "sen "deyil..bo$una almanlar türkler birbirini yapiyor demiyor , Geändert von Lara_ (30.08.2014 um 22:14 Uhr). | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   O yüzdenmi kadin nickinle önümde arkamda dolasiyorsun.... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Zaten Sen benim Sevgilim olamazsin.... Sana numara vermek mi? Sen !Ben istersem sen varsin....Ben istemezsem yoksun..ben istersem seni görürüm/okurum istemezsem kocaman bir hicsin istedigin kadar kadin nicki al |