| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| 

| |||
| 
 | |||
|   "Gözü size ilişen herkes, size nasihat etmeye kalkışıyor. nitekim siz de bundan sonra başkalarına nasihat edecek, öğüt vereceksiniz. Fakat şunu bilin ki; bir kimsenin gelip size nasihat etmesinden ızdırap duyduğunuz kadar insanlar da sizin onlara nasihat etmenizden ızdırap duyarlar. Başkalarına nasihat etmek yerine onları bilgilendirin, bilgiyle donatın, onlar kendi yollarını bulacaklardır." -İnsanın dört zindanı - | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Paran coksa kefil ol,vaktin coksa sahit ol! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   “Beni düş kırıklığına uğratan kendimden başkası değil.” Franz Kafka | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   "Mutluyken görmezden geldiğin şeyler, mutsuzken canını yakar; Çünkü insan hatalarını mutluyken değil, hep mutsuzken anlar." Anton Çehov dogru mu acaba? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Biraz dogruluk payi var gibi degil mi ama   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   evet, var yillardir sözler paylasirlar, bunu ilk defa gördüm. sanirim Celaleddin Rümi'nin buna benzer bir sözü vardi Geändert von Caka_Bey (25.06.2014 um 23:57 Uhr). | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Ben aslında her şeyi sonradan öğrendim Herkes herkesi sonradan öğrenirmiş Bunu da sonradan öğrendim. - Turgut Uyar | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Okumak, öğrenmek, yaşamak | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Nehir gibidir insan; Sadece yüzüyle bilinir! Derininde ne saklar? Yüreğinde neler akıp gider?  Söylemez sessizce akıp gider..! Geändert von Ask_Sehidi (28.06.2014 um 19:11 Uhr). | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   güzell, kime ait söz? |