| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| 

| |||
| 
 | |||
|  Yasar Kemal İnsan bir kere birine geç kalır, ve bir daha hiç kimse için acele etmez... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Firdevsi Akıllı bir adam, senin can düşmanın olsa bile, cahil dosttan iyidir... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Şems-i Tebrizi Ey İnsan kaf dağı kadar yüksekte olsanda, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma ...herşeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzülürsün... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Şems-i Tebrizi Otunu, suyunu bilmediğin gönüllerde koyun gütme! Yoksa, 'kaçırcağın keçilere' çobanlık yapamazsın ...   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Şems-i Tebrizi Ey aşk! Seni senelerce yaban ellerde, hoyrat dillerde aradım. Oysa bendeymişin bilememişim. Oyalanmışım. Kalakalmışım... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Şems-i Tebrizi Güzel bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir dostu herkes ister. Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Şems-i Tebrizi Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir. Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Mevlana Nasibinde varsa alırsın karıncadan bile ders. Nasibinde yoksa bütün cihan önüne serilse sana ters...!! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  :) Ben bu sözü yazmistim ama? | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Voltaire Söylediklerini Kabul Etmeyebilirim; Ama Söyleme Hakkını Ölünceye Kadar Desteklerim. VOLTAİRE |