| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Mädels, zickt doch per PN weiter und spamt nicht im Thema.. Wenn ich mir überlege, um was es hier eigentlich geht und welche Probleme ihr beide zu haben scheint.. ich muss mich fremdschämen!
Zum Thema.. Mir fällt auf, dass die Berichterstattung zum Thema weniger wird, noch weniger, als es vorher schon der Fall war. Die letzten Informationen sind vom 1. Juli, die ich finden konnte. Hat jemand mehr Informationen? |
|
|||
|
|||
![]() Aaaaaach, hast wieder einmal nichts verstanden. Du unterforderst mich.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
p.s. Du brauchst dich nicht zu schämen! |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Wieviel schwachsinn willst du denn noch schreiben? Lass einfach die leute in ruhe. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Zitat:
burasini türk sokagina cevirdiniz. zirtbirt buralara tüküreceginize, birde aynanin önüne gecip tükürseniz!!! igrenc sokak karisi hakaretlerinizi artik okumak istemiyorum. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() sizin agzinizdan cikan sözler utanc verici! utanmiyormusunz hic? annelerinizi igrenc tartismaniza alet etmeye !? |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
"adres yanlissa orospucocuguyum" diyen zihniyetin anneleri alet etmesini bende en az senin kadar kiniyorum. cok üzülerekte lastoscha orospucocugu lastosch diyorum cünkü ona sözüm var. gelir o adreste seni veya senin sirketini bulamazsam sana bundan böyle orospucocugu diyecegim. bizde sözden geri dönmek yoktur. keske bir kere bende dansöz gibi kivirabilsemde lastoscha artik orospucocugu demesem diyorum ama benim yapimda döneklik bulamiyorum. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
bana simdi laf sokusturmaya hic kalkisma. ben senelerdir türkiyede bulunan öksüz cocuklar kurumuna yardimda bulunuyorum. türkiyeye tatile gittigimde de, cogu zamanim sokaktaki hayvanlari beslemekle geciyor. ne yapim, onlari gördükce vicdanim rahat edemiyor. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
ben ona sadece söylediklerinden sorumlu tutup hayat dersi vermeye calisiyorum. sanal alemde belki böyle seyler yaparsin ama gercek hayatta bu tür yalanlar söyleyip sonra anneni öne sürersen sonuclari cok kötü olur. insallah buirgün hatasini anlayip yaptigi iftira ve yalanlardan dolayi akillanir. gelelim yardim etme konusuna. simdi yine bircok kisi kiskanip bana laf sokmaya calisacak ama yinede söyliyeyim. nasip olurda birgün misafirim olursan seni buradaki kimsesiz cocuklar yurduna götüreyim. orada beni nasil karsiladiklarini ve cocuklarin beni görünce nasil sevinip o gözlerinin parladigini gör. bende hayvanlari cok severim ama cocuklari daha cok seviyorum. simdi bu kurumlara yilda verdigim miktar önemli degil, söylesemde burada kimse inanmaz veya kiskanclik krizlerine girer. ama bu konuda seninle hemfikirim. yardim etmek cok güzel bir duygu. o kimsesiz cocuklarin tümünü okutmaya calisiyoruz. koruyucu aileler bulup onlari burslarla okutup yepyeni bir nesil yetistirmeye calisiyoruz. ileride hepimiz icin hayirli isler yapacak gencler yetistirmeye calisiyoruz. |