| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sehr geehrte Madame etepetete, so wie ich die Politiker und deren scheiß Politik durchschaut habe, so habe ich dich auch durchschaut. ![]() Die Welt Politik und die Methode der Politiker war schon immer die selbe. Der einzige unterschied ist, dass sich die Gesichter ändern. Es gibt keine Demokratie. Der normale Bürger (Sklave) hat keine rechte, man beschenkt uns hin und wieder mit Kleinigkeiten. Wir werden gefüttert mit sinnlosen Gesetzen, z.B. in Frankreich darf man sich in den Zügen nicht küssen. ![]() Wir stecken alle im gleichen Sumpf! Zu allerletzt; seid froh dass ihr überhaupt mit deren Erlaubnis noch atmen dürft. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() Bre cahil, Time Hitler'i de kapak yapip en etkili 100 insan arasinda gosteriyordu, ama sen tabi ki nerede katil nerede fasist nerede terorist var onlari gosteriyorsun. Kom'Ý'nist manifestosunu sen soyledin diye yeni okudugumu mu sandin ![]() ![]() Benim zihniyetim oraya sadece Kurt oldurmek icin gitseydi, neden su an halen 20 milyon Kurt yasiyor ve benimle ayni sartlarda? Moron. Buna halen cevap veremedin. Sein derdin PKK'li pacavralarin saklandiklari inlerinde molekullerine ayrilmasi, seni yaralayan bu. Kurtler umrunda bile degil. Kurtlerin bir cogu kendisi PKK’ya karsi zaten. Zorla PKK’ya harac verenler, zorla erzak verenler. Zorla Kurtlerin kizlarini alip daga cikaranlar. Kurtleri kullanarak PKK’yi hakli cikaramayacagini halen anlamadin mi? Hep ayni terane, senin APO da surekli Kurtlerin zulme ugradigi bahanesiyle milletin beynini yikadi, sen de ayni modasi gecmis bahanelerle adami kahraman yaptin. Ne zaman ulke zenginlesmeye basladi, Kurtler AKP’ye oy vermeye basladi, senin o terorist BDP partin de onlarin oyunu kaybetmeye basladi. Tedirginler. Son gucleriyle Gezi Parki protestolarina destek veriyorlar vs. Soylediklerin sadece LAFTAN ibaret. Ermeni zulm gormus, Rum zulum gormus. Daha gecenlerde Pontus Rum Soykirimi diyordun da sonra yine donek gibi o iddiandan vazgectin. TERORIST. Terorizme karsi sert oldugumdan dolayi, kursun sikanlarla diplomasi yapilamasi gerektigi dusundugumden dolayi, kafanizi ezmeyi dogru buldugumdan dolayi beni istedigin kadar fasizmle sucla. PKK’yi destekleyen Kurtler de AKP ve diger partilere oy verdikce kuyrugunuz iyice sikisacak, TR devleti almanya’ya baski yapip senin gibileri kulagindan tutup TR devletine teslim ettiginde daha da korkacaksin, eteklerin tutusacak, hesap verme zamanin gelmis olacak. PKK ve APO’ya olan sempatini beni bahane ederek ortmeye calisirken yakaladim seni. 2 yanlis 1 dogru etmez, hocaya kizip abdest bozulmaz ama senin gibi kansizlarin kaninda hainlik oldugu icin onlar 2 yanlis da yaparlar 10 yanlis da yaparlar birilerini bahane edip katliam da yaparlar. HAINLIK KANLARINIZA ISLEMIS, senin ve ‘sayýn ÖCALAN’ýnýn. Senin gbii en az 20 000 PKK’lý kac yildir hapislerde curuyor, liderin Ocalan da fare gibi 3-5 metrekarelik alanda hayatini surduruyor. Kalanlariniz dagda surunuyor. Sizin lesinizi toprak bile kabul etmiyor. Gecen ay gebertilen 1 PKK’linin cenazesini yakindaki semte gommek istediler 3-5 saat icinde 10 000 vatandas sokaklara cikti gomdurmedi, memleketine gonderdiler o lesi. YATACAK YERINIZ BILE YOK. Allah inanci olmayan senin gibi katil TERORISTler mumkunse Allah’in adini da agzina almasinlar. Hani Marx ve Engels senin peygamberindi? Ne cabuk dondun? Doneklik icine kadar islemis. Surekli turlu turlu bahaneleri kullanarak PKK’yi ve APO’yu yasallastirma girisimleri ![]() Nasil bir terorist destekcisi oldugunu kendi mesajlarinla tekrar gostereyim, utanmaz arlanmaz. PKK (30 000 kisinin direkt katili) insana, dogaya ve yasama deger veriyormus: Zitat:
2 kelimeyi bir araya getirip cumle kuramayan APO teroristi, sumuklusu ENDER bir beyinmis: APO ocu degil, bir melek. ENDER bir BEYIN: Zitat:
30 000 kisiyi APO ve PKK oldurmemistir: Dagdaki teroristler askerlerimizden daha degerliymis: Zitat:
APO hayranligi ovgu degilmis, gercek olarak gostermeye calisiyor: APO'nun kotu hicbir tarafi, hicbir sucu yoktur: APO'ya hayranligin baska sekillerde/bahanelerde ortaya cikmasi: Simdi senin PKK ve APO'nun ne oldugunu tekrar gorelim: Abdullah Öcalan kimdir? https://www.youtube.com/watch?v=WMfS5626V0w PKK'lilarin Allah, namaz ve Islam'la dalga gecmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=N9VOzDdLEw0 https://www.youtube.com/watch?v=Msux_e7N22g Istiklal Caddesi'nde PKK'lilarin bebek katili APO posterleri acmasi (Gezi Parki eylemlerinden) https://www.youtube.com/watch?v=zas4YzvhhoQ APO katliamlarindan https://www.youtube.com/watch?v=q5Bo8Ft_v7s Senin liderin iste bu. Aferin. Sana ne desek bos, iste bu yuzden senin gibilerin rehabilite edilip tekrar topluma kazandirilamayacagini dusunuyorum. Bir APO ve PKK hayrani bana fasist diyorsa, ne mutlu. Nedense bunu hicbir Kurtten duymadim, sadece bir PKK'lidan duyuyorum, cok ilginc. Kuyruguna basildi cunku. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Devletin elbette terorle mucadelede yanlislari hatalari olmustur, ama bu PKK'ninkilerin yaninda 100'de 1'dir. Kasitli olarak eline silah alan PKK'dir, kasitli olarak koy basan PKK'dir, kasitli olarak Kurt genclerini daha cikaran PKK'dir, kasitli olarak sivil ve asker olduren yine PKK'dir. Eger APO PKK'yi kurmasaydi su an ortam Kurtler icin cok daha rahat olabilirdi. Bir terorist basina terorist basi diyemeyenden insanlik da bekleyemezsin, din de, iman da. Zitat:
![]() Ayrica bir insanin teroriste terorist demesi icin AKP'li olmasi gerekmez. Bu basit bir denklem. Geändert von BosphorusTaurus (19.06.2013 um 22:25 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sei froh dass du wenigstens die politik durchschaut hast. |
|
||||
|
||||
![]() Eine plausible Theorie ist, der Typ ist 101% Türke, der einen Zwillingsbruder in den USA hat. Die Zwei wurden als Kinder getrennt.
![]() Der Türke hat bei den Demos in der Türkei eine Frau mit rötlichen Haaren und blauem Oberteil verprügelt, aber eeeeben der Zwillingsbruder 4 Jahre vorher schon in den USA unter ähnlichen Umständen eine sehr ähnlich aussehende Frau auch. Das erklärt dieses Foto!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Geändert von xAurumx (20.06.2013 um 13:04 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Adnan Oktar hocanin videolarini paylasiyorsun
![]() ![]() yaptigi videodaki cümleler hosuma gitti, kitabini mutlaka alip okumam gerekiyor. "Allah bir nevi ortacagin feodal manifestosudur, temel yasasi ve bildirgesidir", "namazin kendiside genel anlamda bir tiyatrodur" "Tek tanrili din ideolojileri,bastan sona siyaset ideolojileridir.Dini söylem, Allah,peygamber ve melek gibi kavramlar dönemin siyasi litaratürüdür" "Tarih icindeki gelisimine baktigimizda,allah tapimiyla birlige ve güce ulasmak istendigi cok acik görülmektedir. Öyle sevgili kulun cennete gitmesi gibi kavramlar,isin fantezi kismidir,Edebi kismidir." Kitabin ismi: Sümer rahip devletinden Demokratik Uygarliga imis. Bak iste,sen allahlisin ben allahsiz! milyonlarca insani katleder,katletmedim dersin.ben ise allahsiz olarak o anali cicuklu öldürdügün cocuklarin hesabini sorarim senden. Çarkýn: O Bebeði PKK Deðil, Biz Öldürdük > http://bianet.org/bianet/siyaset/128...l-biz-oldurduk Senin adamin,senin tetikcin,bebek katili kimlermis ögren.Itirafta bulunan,Türkiye icin insan kasabina dönüsen bir asker görevlisi!!! Hitlerin etkili 100 adam listesine girdigini ispatlamadin?kapak olmasi farkli bir konu. (bunu arastirip ispatla) lan degisik,yazdigin yazinin verdigin argumanlarin bi tanesi bir "Allah bir nevi ortacagin feodal manifestosudur" ile kiyaslanmaz.Böyle türlersiniz iste; SON DERECE CAHIL. zerrecikleri zerre kadar tinlamiyorum ben beyni ya da insana karsi kini olanla ugrasirim.Sende beyin yok ama diger halklara karsi kinin var o yüzden seninle ugrasiyorum,zerrecikte ne beyin ne kin var.Su gibi,ne girerse o görünüyor. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Auch die verprügelnde rothaathaarige Frau ist anscheinend nach der Geburt von ihrer ( eineiigen Schwester) getrennt worden ![]() Geändert von sevtap05 (20.06.2013 um 10:21 Uhr). Grund: Bu resmi nerde görebiliriz paylasmak icin? |