| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() eylemlerden bir kac gün önce:
30 Mayıs 2013 - 'İstanbul yine bizim olacak' Yunanistan’da ırkçı-faşist Altın Şafak Partisi, Atina’da İstanbul’un fethinin 560' yıldönümünü "anma" etkinliği düzenleyerek gövde gösterisi yaptı. Şehir merkezinde son Bizans İmparatoru Konstantin Paleologos’un heykeline çelenk koyan Altın Şafak yanlıları ellerindeki Yunan ve Bizans bayrakları eşliğinde meşalelerle 29 Mayıs 1453’te İstanbul’un fethi sırasında Ayasofya’ya kapanan Bizanslıların okudukları duaları tekrarladılar. Geçen yıla kıyasla daha az Altın Şafak yanlılarının katıldığı gösteride konuşan parti lideri Nikos Mihaliolakos "20 yıldır 29 Mayıs'ı anıyoruz. Tarih yadımızı asla unutmayacağız. Bugün, ülkemizin ulusal egemenliğinden ödün veriliyor. 2013'ün Yunanistan'ı, 1453 Mayıs'ını hatırlatıyor” dedi. Altın Şafak Milletvekili Hristos Pappas ise, İstanbul için "Zamanla yine bizim olacak" diye konuştu. http://www.hurriyet.de/haberler/gund...e-bizim-olacak eylemler basladiktan sonra: komsumuz yunan genclerin gezi parki destegi ![]() https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater cok destekcimiz var yaa asagidaki yorumu birdefada ben yapmam gerekti ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Liebermann "kann seine Freude nicht mehr verbergen darüber, was in der Türkei geschieht". Das ist annähernd zitiert über die Geschehenisse aus seiner Sicht. Unsere Best Friends wollen nur das Beste für uns und das Land, wusstest du das nicht? xD |
|
|||
|
|||
![]() ve bu vesileyle sana kominist manifestoyu okuttum ya,kendimle gururlandim.Gerci kas kafalisin birsey anlamani beklemiyorum.Inancina göre günaha soktum seni,diger tarafta ayni yerde görüsürüz.
yaptigin alintilara cevap olarak videolar koymustum,izlemedin sanirim.Savundugun sistemin tetikcileri birer birer ne haltlar yediklerini anlatiyorlar o videolarda.hatta bir tetikci annesi "oglumu ben cani olsun diye bu devlete vermedim" diyor. tekrar izle,kafa kalin senin zor alir. yazdigim yazilari alinti yaparak eklemissin ya, baska bi hosuma gitti öcalan.bu dogrular sadece benim dogrularim degil,degismeyen dogrulardir. senin zihniyetin o cografyaya sadece KÜRT öldürmek icin gidiyor.Canli olarak yakalayamadigi kürtlerin cenazelerine, ne insanliga ne de islamiyete sigacak sekilde alcakliklar yapiyorlar.kulak kesmeler,gögüs koparmalar,ceset parcalamar ve yakmalar senin zihniyetin tarafindan gerceklestiriyor. Özellikle Ermeni,Rum,Alevi ve Kürtlere karsi acimasiz bir sekilde yetistirilmis canavarlarsiniz.Her alan ve anlamda bu saydiklarimi katletmekten zevk aldiginiz "herkes" tarafindan bilinir.Kimse de korkmasin Kürtlerinde,rumlarinda,alevilerinda arkasinda duran Türk halki vardir.Bahs ettigim bu türk halki sen degilsin,nereden göctügü geldigi belli olmayan ama kendini türk sanan sen degilsin,kafasi medya tarafindan yikanmis türk halki degil bahs ettigim halk, mahllesinde top oynayan cocuklarin toplarini kesmeyen,sirf cocuklar erik calsin diye erik yetistiren, "bir zamanlar bu ülkede gücsüzlerin yaninda saf tutardi" hangi ara sen gibi zalimlestik,yoksa türk olmayip,türklügünü ispat icin mi bu kadar vahsi ve zalimlesebiliyorsun. detaylandirayim,türk olanlar zalim degildir,insana deger verir,halklara deger verir... zorla türklestirilmis ya da türklesmis kisiler kendilerini ispat etmek icin su an senin yaptigin gibi zalimlesirler; bu videoda ece temelkuranin "Mustafa bey" dedigi kisi Kürt ve kürtleri kötülüyor: http://www.youtube.com/watch?v=JCsdoZgTofo senin türk olmadigina yüzde yüz eminim,kendini kanitlamak icin bu vahsiligin. Sadece ece temelkuran degil,banu güven,nuray mert, zülfü livaneli,sirri sürreyya önder, cüneyt özdemir, oral calislar, cengiz candar, dogu ergil vs vs aklima gelen isimler bunlar.Bu insanlarda benim gibi düsünüyor.cünkü gercekleri görebiliyorlar. Sirf senin gibi vahsi,karaktersiz ve sahte insanlarin inadina PKK'ya yardim yapasim var. Karaktersiz herif, tüm dünya düsünürleri aptal bi sen akillisin degil mi? Time dergisinin en etkili 100 ismi arasinda yer aliyor SAYIN Öcalan: http://time100.time.com/2013/04/18/t...dullah-ocalan/ icindeki Kürt kiniyle yaptigin tespitler beni baglamaz.Yazdigim dogrular degismeyenler DOGRULARDIR! Icindeki kinin misralara yansimasi; "Daha once de soyledim. Bir tavuk tavuk gibi otuyorsa, tavuk gibi yuruyorsa, tavuga benziyorsa, yumurtadan cikiyorsa, yumurta yapiyorsa.. yani herseyi tavuga aitse o TAVUKTUR . Bu kisinin TERORIST oldugu gibi. " Benim kinim; Bir it,halen sokakta doguyorsa,senin gibiler tarafindan tecavüze ugruyorsa,telle agaca baglanip zaptedilmeye calisiliyorsa,bu senin gibiler yüzündendir. Git kinini Fasist türk anayasasinin hüküm sürdügü yerlerde kus,bir düsünceyi baskiyla susturan sadece cunta anayasasidir,buranin yasasinida aklinca kendine (fasistce) göre sekillendireceksin. Bu tarz,insanlarin özellikle konumuzda gecen halklarin o bayraktan nefret etmesini sagliyorsun. Yürüyüs kanunu hakkindaki yorumlarinada 4 hukukcu bayan PANKARTiyla cevapladilar seni üstünede halen konusuyorsun,ALLAH BELANI VERSIN, ne diyeyim baska? Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Sirf senin gibi vahsi,karaktersiz ve sahte insanlarin inadina PKK'ya yardim yapasim var.
asil PKK terör örgütünü destekleyen herkes, INSAN DEGILDIR!!! SAHTE MÜSLÜMANLAR SIZI!!! APO'nun allah belasini versin!!! sözüm ona kürt halkini savundu öyle mi? daha cok kardes kardesi düsman etti !!! kürt ve türk annelerin yüreklerini yakan IRENC BIR YARATIKTIR. |
|
|||
|
|||
![]() Akpnin de bir farki yok, kendi insanlarina ne kadar eziyet veriyorlar su an. Bunlari desteklegenlerde insan haklarina ve demokratiye karsi gelenlerden.
Zerrecik nasil oluyorda akpyi desteklemiyorsun. Arkadaslarina karsi ayip oluyor ama. :-) |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Tz tz tz, so würde ich eigentlich nicht nennen. Immerhin bist du so intelligent, dass du, im gegensatz zu vielen anderen, durchschaut hast wie undemokratisch und unhuman die jetztige türkische Regierung ist. Soviel intelligenz haben die anderen nicht gezeigt. |
|
||||
|
||||
![]() Sanirim artik yavas yavas yolunu sonu görünüyor ama, Amcamiz kazik cakacak
galiba.Tabiki yaptiklari iyi olan seyler gözardi edilemez, ama mecbur yapicak , Basbakanlik koltuguna oturmak, bir ülkeyi yönetmek, bu sahislarin görevleri. Sanirim onun gözü baska yerlerde yani gözü yükseklerde ( Cumhurbaskanligi) Neden istifa etsinki , hakkinda bir cok suclama varmis ,var tekrar Milletvekili olamayacagina göre, secilme hakkida olmayacagi icin, gittigi yere Kadar artik.Yani siddetle kiniyoruz bu olaylari vede kendi sahsiyetine hic yakismayan sira disi bir davranis. |
|
|||
|
|||
![]() Immeriyi/Zulfiqar/sevtap05 daha kac tane nickin var? Kendi kendine konusuyorsun.
|
|
||||
|
||||
![]() Hahaha no comment
|