| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
aurum a.k.a. dilek g. ve o.c. lastosch ve zerrecik ve tatlibela ve imgodi ve immiriyi bu konununda icine ettiniz. @dilek g. dilek sana mail gönderiyorsam ben serefsizim göndermiyorsam sen serefsizsin. dilek bana yardim et dediysem ben orospucocuguyum demediyse sen orospucocugusun. hala yalanlardan bikmadin ve bu agir hakaretleri yiyorsun. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Zitat:
Und die von immeriyi. Ich denke, so sieht auch die Mehrheit in der Türkei |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
modlarin isleri gücleri senin yorumlarini silmekle gecicekti!? cok ilginc. benim yorumlarim silinmiyor, ama seninkiler siliniyor. öyle mi? ![]() hayir toni bana öyle mailler atmiyor. toni ile kafayi yiyen sensin. adam haftalarca burda yoktu, sen avaz avaz onu cagirmamismiydin? sen gercekten hastasin!!! ayriyetten, burda ilk pislik yapan sendin, ben sana bosuna saldirmiyorum. senin o oyunlarini gözüne sokucam. beynin simdi benim bu dediklerimi anladi mi !? Geändert von zerrecikler (18.06.2013 um 21:00 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
eeeee, türkiyeyi kurtarabildiniz mi? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
http://secimanketi.tv/ |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
bosver, sen benim yerime oyna. seni ayakta alkislasinlar. ben gercek hayatimdaki alkislarla yetiniyorum. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() Bana ‘1980’den once PKK yoktu, neden zorunlu askerlik vardi’ diye sorabilecek kadar tarih konusunda bilgisiz/analizsiz konusabildin. Gel gelelim anafikire. Sonunda terorist oldugunu kendin kabul ettin, bu mesajinda. PKK’ya hem teror orgutu diyorsun hem PKK’ya ve APO’ya hayran oldugunu soyluyorsun. Bu da SENIN TERORIST oldugunu yeterince kanitliyor. Devlet terorist, asker terorist, Turkiye terorist, PKK cici, APO cici. APO savunma savasi yapiyor. Su msjinda resmen bunlari demissin. TERORIST ![]() Fasist olarak nitelendirdigin sistem fasist olsaydi senin kokunu kuruturlardi orada konusamazdin. Kurt dusmani olsaydi simdi 20 milyon Kurt burada Turklerle onlarca yildir Turklerle ayni universitelerde okuyup ayni hastanelerde tedavi goremezdi. 1 PKK’li ile aranda hicbir fark yok. Cocuk yasli kadin 30 000 kisiyi olduren bir teroriste hayranlık duyabilecek kadar HAYVANSIN sen. Bunu bu kadar acik soyluyorum ben. Bu hayvanligini ve barbarligini ortbas etmek icin de devleti soz konusu yapiyorsun. Devlet APO’nun eline silahi vermedi. Su an devlete karsi bu kadar nefretin, Turkiye’nin butun PKK terorizmine ragmen bolunmemesinden kaynaklaniyor, amacina ulasamadi senin APO. Cok uzgunsun, onun hapisten cikmasini bile istiyorsun. Dingil. 1 degil 2 degil, sen once ‘komunist’ kelimesini dogru duzgun telafuz et, edemiyorsan ingilizce 'communist' de, onu da edemiyorsan almanca 'kommunistischen' de. Ama bari en azindan 1 dilde dogru telaffuz et. ‘kominist’ diye bir sey yok, 80 yasinda, komunizmden bihaber dedeler sinirlenince komİnist diyor ![]() Bahsettigin sey ‘komunist manifestosu’ ise, 19. Yuzyilda senin peygamberlerin tarafindan yazilmis olanin pdf versiyonunu okudum, 45 sayfaydi. Elbette farkli fikirde olsam dahi okuyacagim, bilmeden elestirmekten iyidir. Ben komunizmden nefret etmiyorum, desteklemedigim ideoloji olmasina ragmen nefret yok. Simdiki komunistlerde skko (i'yi sildim). Komunizmi 'bastardize' (direkt 'pclestirmek' gibi acik konusmak istemedim) edenler senin gibiler. Senin gibi cogu terorizme sarilmis, komunizmi kullanarak sivil katleden durumdalar. O yuzden komunizmin arkasina da saklanma, APO liderin de saklanmasin, oyle ideolojilerle Kurt cocuklarin beynini yikattirip askere karsi savastirdi. Sana simdi capulcu diyecegim ama su protesto gosterilerini desteklemedigim adamlara bile hakaret olacak. Sana diyecek kelime bulamiyorum yani. O derece bir tek hucreliymissin. Amip? Bak bu olabilir. Bunu soyleyen de Ataturk'ten nefret eden, ona katil vb. diyen bir kisi. Yani sen. Birak o konussun ne olup olmadigini. Prdn, zaten konustu bile. Tescillendi. Uno (crs79) PKK'li degil diyorsun. Asagida onun PKK ve APO hakkinda mesajlarini aldim. Gereksiz kisimlari kalabalik yapmasin diye cikardim, anlam bozuklugu yok. Bire bir kendi cumleleri. Sen bu adama TERORIST demezsin, ne dersin? PKK (30 000 kisinin direkt katili) insana, dogaya ve yasama deger veriyormus: Zitat:
2 kelimeyi bir araya getirip cumle kuramayan APO teroristi, sumuklusu ENDER bir beyinmis: APO ocu degil, bir melek. ENDER bir BEYIN: Zitat:
30 000 kisiyi APO ve PKK oldurmemistir: Dagdaki teroristler askerlerimizden daha degerliymis: Zitat:
APO hayranligi ovgu degilmis, gercek olarak gostermeye calisiyor: APO'nun kotu hicbir tarafi, hicbir sucu yoktur: APO'ya hayranligin baska sekillerde/bahanelerde ortaya cikmasi: Daha once de soyledim. Bir tavuk tavuk gibi otuyorsa, tavuk gibi yuruyorsa, tavuga benziyorsa, yumurtadan cikiyorsa, yumurta yapiyorsa.. yani herseyi tavuga aitse o TAVUKTUR . Bu kisinin TERORIST oldugu gibi. Terorist olmak icin daga cikmana eline silah almana da gerek yok, terorist bir orgutu ve liderini ovmen, yuceltmen, yasal gostermeye calisman, yardim ve yataklik yapman, bunlardan herhangi birini yapman yeterlidir. Rezalet yahu. Almanya da ikiyuzlu bir ulke. Kendi milletinden 30 000 kisiyi oldurmus bir teror orgutu olsa ona nefes aldirmayacakken bunun gibiler elini kolunu sallayarak geziyor, yuvalaniyor, oradan PKK'ya yardim sagliyor, bazilari da internetten PKK'yi yasal gostermeye calisiyor. REZALET. Bunlar her sekilde topluma zararli. Gunu gelir almanya’yi da kana bular. Bunlarin yuzunden de oradaki cogu Turk’u kotu biliyorlar iste. Uno (crs79) denilen mahlukat devletin terorle mucadelede birkac hatasini bahane gostererek PKK ve APO'yu, suclarini ve terorizmini ovuyor. Olay bundan ibaret. Insana agzini bozduruyor. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ![]() Zitat:
zerrecikler forumdaki yazilarinda tartismalarin alevlenmemesi icin, konudan sapilmamasi icin bayagi caba gosteriyor. Ben dahil herkes arada sirada konudan cikmasina ragmen. |
|
||||
|
||||
![]() hey Burda gercekten de adminler varmis gereksiz yorumlari silen!!!
![]() ![]() |