| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ich verstehe dich tilki, ![]() man sollte nicht kinder,die in einem alter sind wo sie nichteinmal reif genug,für eine eigene meinung sind,und von anderen erwachsenen beeinflusst werden diese tat zu begehen,für 50jahre ins gefängnis zusperrren. auch wenn ich das nicht unterstütze,das diese kinder türkische polizisten,mit steinen bewerfen, es sind halt kinder,die es höhst wahrscheinlich in ihrer zukünftigen entwicklungsphase,irgendwann bereuen würden,aber dafür brauchen sie nicht 50 jahre! Geändert von ot (06.05.2010 um 13:12 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
varsayimlar somut bisey yazmamisin ki. Kisaca : " Suana kadar yok öyle bi yasa/ kanun" da diyebilirdin, bende sana tesekkür ederdim gerci yine tesekkür ediyorum Rahat ol seriat kanunlariyla Türkiyemiz hic bir zaman yönetilmicek, buna inanabilirsin..bana inan ![]() soruna gelince... sende isini biliyorsun, cevabini bildigin soruyu bana yöneltiyorsun, iyi zaten senden bisi istemezdim, o bakimdan "yok öyle bir ülke" diyebiliyorum gönül rahatlikla ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Zitat:
Zitat:
![]() Neden öyle bir ülke yok? Bir zamanlar ülkelerini fethetmeye gittimiz ve gavur diye yegledigimiz milletlerin simdi sokaklarini süpürmeye gidiyoruz. Isin aci yani bir cogumuz buralarda köpek muamelesinden de beter bir davranisla karsi karsiya kaliyor ve dogduklari vatan topraklarina buna ragmen geri dönmek istemiyorlar ve kücük düsürülmeyi icine sindiriyorlar. Neden aceba? Bir kadin olarak Anadolu'da daki hemcinslerinin buldunduklari durumlara (analar, bacilar nineler vesaire..) birazda olsa ilgin vardir degil mi... Bak sana bir siir ekledim buruya. Malesef bir ask siiri degil ama... Terden akpak olmuş rastıksız kaşı Dayanmış çapaya duruyor Fatma Ayağa yalınayak başında poşu Kardan adam gibi eriyor Fatma Yağın yok tuzun yok dert kucak kucak Her sene baharda böyle olur ancak Zemheri de soğuk temmuz da sıcak Hep senin başına vuruyor Fatma İnceden inceye ağrıyor başı Soğudu ısınmaz düğürcek aşı Çatlamış dudağı çürümüş dişi Sana çok ızdırap veriyor Fatma Arabalar gelmiş misler kokuyor Yazamıyor ama bira okuyor Kaş altından dargın dargın bakıyor Pek bakar kör değil görüyor Fatma Geändert von Virtual_Reality (06.05.2010 um 19:33 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
oder du nimmst es einfach wieder zurück, und ich tu so als wäre nix gewesen. wenn hier jemand englisch, französisch oder sonst in einer sprache schreibt, die die meisten nicht verstehen, find ich das auch nicht gut. wir sind nunmal hier in einem 'deutsch-türkisch' sprachigem forum...und wenn du hier kurdish schreibst, dann ist es nur zu deinem eigenen nachteil, weil du somit nicht nur von mir, sondern von den meisten nicht verstanden werden kannst, was im übrigen auch so schon sehr problematisch ist. ich erwarte auch keine stellungnahme von dir auf diese zeilen, weil du hier wie ein pferd mit scheuklappen durchs forum rennst und dich selbst am liebsten reden hörst. anstatt auf etwas einzugehen, versuchst du immer mit scheisse zurück zu werfen. leider bekleckerst du dich damit immer selbst. |
|
|||
|
|||
![]() .......lol
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() du und modern? lol |