| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Yılmaz ÖZDİL
yozdil@hurriyet.com.tr Normal... ADAMIN biri... Kardeşini öldürdü. Yengesini öldürdü. Küçük yeğenini öldürdü. Büyük yeğenini öldürdü. Yengesinin annesini öldürdü. Yengesinin kardeşini öldürdü. Yengesinin gelinini öldürdü. Yengesinin yeğenini öldürdü. 8. Kuruttu sülaleyi. * Bakıyorum gazetelerin en önemli haberlerini verdiği birinci sayfalarına... Hürriyet dahil, Milliyet, Sabah, Yeni Şafak, Cumhuriyet, Vatan, hepsinde tek sütun. Haber metni o kadar küçük ki, seri cinayete kurban gidenlerin isimleri bile sığmamış... "8 kişi" demişler özetle. Radikal’in 9 sütun manşeti: "En büyük hak yaşamak..." 8 ölümlü cinayet haberi yok! * Normalleşme süreci dedikleri işte bu. Katliam bile normal artık! * Ama altını çizmek istediğim bu değil. Neden’i... Neden kuruttu adam sülalesini? Dededen kalan miras için... 2 tane dandik evi paylaşamamışlar. * Memleketin "dededen miras kalan" dağını taşını, fabrikasını limanını, garajını barajını, telefonunu bankasını satıyorlar... Çıt yok. Tarlasına inek girsin... Komşusunu tarıyor! Evindeki boş Vita tenekesini bile atmaz. Kıbrıs’ı ver, gıkı çıkmaz! * Vahdettin psikolojisidir bu... Vahdettin psikolojisi. İşgal gemilerini getir burnunun dibine daya, sesini çıkarmaz... "O saray vatanın" diyene, idam fermanı çıkartır! * Ve maalesef, giderek daha fazla hákim oluyor Türkiye’ye Vahdettin psikolojisi... Ulusa aidiyet duygusu, sıfır. Bana dokunmayan yılan, bin yaşasın. * Bakın bir örnek daha vereyim... Seçimden bu yana, sadece 50 gün içinde, kaç şehit verdik biliyor musunuz? 15. Gazi? 33. Kimin için can verdi, kimin için gözünü bacağını verdi bu çocuklar? Hepimize kalan miras için. * Kaçımızın umurunda? |
|
|||
|
|||
![]() Bu yazi ne kadar dogru, tartisalim diye kopyaladim ama kimilerine, yani akp yandaslarina, artik baytarlardan haric kimse yardim edemeyecegi aklima geldi, yaziyi kopyaladigima pisman oldum !
Gecmis olsun ! :-)) |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Sence sende onlardan bir degilmisin,,,?aceba sen görevini yerine getirebiliyormusunda..?Buda ayri bir merak konusu.Tenkit etmeden önce kendimizi bir Check-up edelim derim ben.
|
|
||||
|
||||
![]() Azerbeycan gibi sıradan bir devlet bile ortadan kaldırdı.
Muhammet ezanı Hoparlör ile mi dinliyordu. Hiç gürültü kirliliği diye bir şey duymadınız mı, işte odur Benekalicenin açıklamaya çalıştığı, Tanrı adına yapılan maskaralık. |
|
|||
|
|||
![]() eeeeee anlat bakalim benim görevlerim nelermis, hangi görevlerimi yerine getirmiyormusum !? :-))
Sadece foruma yaziyorum diye sacmalamis ! :-)) |
|
|||
|
|||
![]() Bazi gavurlarda dolandiriyormusmusmusmusmus :-))
Ne yazikki, biz müslümanlar dürüstüz, diyememis ! Gavurlar ne olursa olsun müslümanlardan hada dürüst, daha caliskan ve daha zeki ! Bak milyonlarca müslümani istedikleri gibi yönlendiriyorlar, kendilerine hizmet ettiriyorlar ! :-)) Onur, haysiyet ve seref sahibi dindar bir müslüman avrupada hiristiyan ve yahudilere hizmet etmez ! :-)) |
|
|||
|
|||
![]() ya da tüm müslümanlari ayni kefeye koyamazsin.Senin dedigine tüm "gavurlar"adil tüm müslümanlar ückagitci.Buna sen bile inanmiyorsundur.
|
|
|||
|
|||
![]() müslümanlarda olay kadin, kiz paraya geldimi o anda dini imani unuturlar !
Sen istedigin kadar anir ! Olay bu ! Böyle degilse sen niye avrupada hiristiyan ve yahudilere hizmet ediyorsun !? Madem müslümansin, git dinkardeslerine hizmet et ! Zaten kuranda bile emir edilmis, onlardan dost edinmeyin, onlari buldugunuz yerde öldürün, onlara karsi savasin,... Ama siz kuranida allahida hice sayiyor, avrupada hiristiyan ve yahudilere hizmet ediyorsunuz ! Ne icin tüm bunlar !? PARA icin ! Yani para icin islamida allahida kuranida satiyorsunuz ! Simdi "ben müslümanim" diye anir anira bildigin kadar ! :-)) Bende inandimdi ! :-)) Euro usaklari sizi ! :-)) |
|
|||
|
|||
![]() Gavura nasil hizmet ederiz, gavura nasil karisiriz.Neyseki kimse baskasinin yaptiklarindan dolayi yargilanmiyor.Ne simdi ne de sonra.
Senin neyi savundugunu da bir anlayabilse-m/k |