| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Yazilarindan görüldügü gibi almanyalara karsi baya nefret ve kin dolusun !
Ama onursuz ve hasiyetsiz oldugun icin hala almanyada yasiyor ve onlara hizmet etmekden baya memnunsun ! :-)) Insan olmanin ilk farki onur ve haysiyet sahibi olmakdir ! |
|
|||
|
|||
![]() ..sende hangi tür cocuk oldugunu söylede bende ona göre maddi pazarliga gireyim seninle
![]() |
|
|||
|
|||
![]() henüz senin gibi bir türk olarak (ki türklügünde süpheli), naziler gibi begenmiyorsaniz cekip gidin diyecek kadar serefsizlesmemis bir türküm
![]() heil cyber stoiber ist stolz auf dich vorzeige integrierten ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Hadi sen söylede türkcem gelissin ! :-))
Gabiliyet ne demek hadi söyle bakalim, türkcesi mükemmel olan müslümancik ! :-)) Hadi beni acikca rezil et foruma ! :-)) |
|
|||
|
|||
![]() saygideger nazi kardesimiz gibi almanlarin kicina girin
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Birde dinime laf etme diye aniriyorsun !
Iste dinin küfürden ibaret oldugun kanitliyorsun ! Benim soyum sopum belli, sizin gibi ucuz arap kopyalamasi degilim, arap milliyetciligide yapmiyorum ! :-)) arap dinini kültürünü benimsemis aciz seni ! :-)) Kuranda bile islam dinin araplar icin indirildigi yazarken sana ne oluyor !? :-)) |
|
|||
|
|||
![]() senin gibi cagdas laik demokrat bir "insanin" benim gibi fasits yobaz bir gericiden ne ögrenebilir ki
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Sen simdi gercekden bir türkmüsün yoksa arap dinini ve kültürünü benimsemis bir tursucukmu !? :-))
|
|
|||
|
|||
![]() böyle bir sacma laf yapiyorsun
fikir sahibi olmadan akil sahibi olsan böyle sacmalamazsin iste ![]() ama ezbere konusursan olacagi bu..yazik yazik.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |