| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
![]() <a href="redirect.jsp?url=http://forum.iktibas.info/print.php?threadid=42&boardid=13&styleid=2&sid=07f 80361ef6e5e5fab3364f22b53af75&page=2
" target="_blank">http://forum.iktibas.info/print.php?threadid=42&boardid=13&styleid=2&sid=07f 80361ef6e5e5fab3364f22b53af75&page=2 </a> |
|
||||
![]() Yazilarinin cogunda türkce karakterler ve diger karakterler birbirine karismis olmasindan aralarda kopy ve paste kullandigindan gözlerden kacmiyor. Bence sen ilk önce kendi kopy ve pastelerine ceki düzen ver.
Ben yinede kopy ve pastelerin pesinde degil yazinin iceriginin pesindeyim. Yazinin icerigi ögretici oldugu müddetce senden gelmis kimden gelmis önemli degil yazi icerigi ve kaynaklar önemli. Ögretici ve bilgilendirici oldugu müddetce yazmaya devam. Sanirim sen daha cok kisisel olaylarin pesindesin, baktin yazinin icirigine bir sey diyemiyorsun kisisel satasmalar basliyor. Devam et bakalim sonuc kimin leyhine olacak. |
|
||||
![]() ( Yazilarinin cogunda türkce karakterler ve diger karakterler birbirine karismis olmasindan aralarda kopy ve paste kullandigindan gözlerden kacmiyor. Bence sen ilk önce kendi kopy ve pastelerine ceki düzen ver. )
İçtenlikle yazıyorum Peren, ben bu şahısın yazılarının ancak bir kaç satırını okuyup bırakıyordum. Yazılarında büyük bir dengesizlikler bulunduğunun farkındaydım ama ben bunu bu şahısın düşünce dimağı ile alakalı olduğunu düşünüyordum... Ne araya gizleyerek sıkıştırdığı kopileri, nede ben çok gerekli bulunca kopiler yaparım, oda ancak yazmış olduğum konularla ilişkili ve ilgilidir yalanları, nede insani kişiliği bana hiç bir konuda zevk vermemişti... Şimdi, gözümde canlanan, sivrice kurnaz sakallı, ayaklarında mestleri, kıçında şalvarı, başında olmayan kovuğunun yerine beyaz bir şaplağını tutan eli, omuzlarında da çok istemesine rağmen bir türlü sahip olamadığı Humeyni kaftanının bir taklidiyle bir köşede sinsi kurnazlığını aklı başında bir kadın tarafından son verilmesinin aşağılık komplexli Babur. Kendisine iki şeyi sürekli yazdım, Babur tarihte kurulan ilk Türk İslam devletidir ve ortaçağa aittit ve kuzey Hindistan kökenlidir ama yalnızca bir tarihtir, bırak artık böylesine aptallıkları bir tarafa diye sürekli ikaz ettim. İkinci değindiğim konuda hiç bir zaman kurnaz olma, dürüst ol, akıllı ol, mert ol, adam gibi adam ol, karşıtım bile olsan çapın olsun, karekterin olsun, ölçün olsun, kişiliğin olsun, kurnazlık iyi bir meziyet değildir, doğruluk ve dürüstlüktür erdemlilik dedim, lakin Yobaz kurnaz ve gerzek kafaya anlatamadım... Demek tüm başka dinlerin müminleride, Peygamberleride Müsilmanlarmış??? Yav bir insan komikleşirde ancak bu kadar komikleşir... Demek araya alıntılar sokuşturmakta bizim dil ve Türk bilimcimiz... Allah iyiliğini versin senin Babur... Yalnızca UTANÇ verdin bu güne kadar yazdıkların ile... Artık bir kişi olarak UTANÇ vermektesin!!!!!!!! |
|
||||
![]() Richtlinien völlig falsch und inakzeptabel sind würde ich sogar bis zum höchsten Gericht gehen damit die Inhalte korrigiert werden. Wie reagierst Du? Akzeptierst Du alles, auch wenn Du genau weisst, dass die Richtlinien logische Fehler enthalten?
Solche Bürger wie Dich braucht jedes Land und jede Religion. Oyy Oyy oy |