| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  sorma aþkýmmm yaa:) bende  son zamanlar kendimi tren  gibi hissettmeye  baþladým vallahi hahaha  )) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  lay lay lommmmmmmm Fatih Terimi cok sefiyommmm amaaaaaaaa Askim duymasin hihihi | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  aaaaaaaaaa kasap nerde??? :))) Kasap lazim bana COOOKKKK KISKANCIM COKKKKKKKKK | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ne yapcan aþkým kasabý:) onlardan  ne  sucuk olurrrrrrr  ne salam  ))damýzlýk  onlar damýzlýk muhahah | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  muahahahaaa evetttttttt bi de aralarinda bazi IAAAA"lar da var, tam pastirmalik yani   abi sen daha yakisiklisin yengeden diyenlerrrrrrr | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  neyse  onun  cahilliðine verelim artik:) o daha  yakýþýklý ile güzelin arasindaki farki ögrenememiþ yengesi ne yapcen beeee  )) idare edecez artýk hayatým  ) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  hmmm peki bir nicki kümes gibi paylasan üüüü ürüüüü üüüü"lere ne demeli?   Bi de ekliyorlar resimlerini amannnn Allahim aman Allahim memlekette yeterince tavuk varmidir acaba? | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  onlarda ýzgaralýk aþkým:)) yoksa  banvit piliçlerinin sahibi ne yiyecek   )adam  taþmý yesin hayatým  )onlarý kesip satacak parayý bulacak muhahaha  )gerçi horozunda  eti biraz  elastiki oluyor  ) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  :))))  sen benim bir tanemsin ~ mucuxxxxxxxxx ~ yakisiklimmmmm benimmmmmmmm | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  sende benim biriciimsin  aþkýmmmmmmmm:)) beyaz  kelebeðim benim   MUCUXXXXXXXX AÞKIMAAAA |