| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() takdiri Allah verecek.... öbür tarafa gidince görecegiz
|
|
|||
![]() ne olurki... o halde TR DINSIZDIR... cübkü kimse Kuranin dilini bilmiyorki.... Nimand kann es... ich auch nicht...
Kuran Arapcasini bilenler Unilerdeki Proflar.... demek Müslümanlik saadece Unide kaldi... ben hep derdim zaten |
|
|||
![]() Solculuk bir kavramdir... Demokraide Islamda....
Kuranda Matematik veya domates kelimesi gemcmiyor ama yinede var.... Dedimya Kuran Cerceveyle ugrasir kelimelerle degil... Sen Kuran cercevesine bakacaksin.... ve kendini kelimelerin tutsagi yapmayacaksin... kelimeler sana kazanc getirmez.. nacak uygulamalardan fayda görüsürsün |
|
|||
![]() kapilarimizi kapatmakla hic birsey elde edemeyiz, en büyük zararimiz kendimize olur.
Ortak calismakla baskalarinin kültürüne ögreniriz ve kendi kültürümüzüde ortaklarimiza iletiriz. TC türklerindir, nedeni dernek veya yabanci dernek baskanlari hic ve hic bir zaman meclis e giremezler !!! ara sira kimilerini rüsvetle satin aliyorlar bunlar da iki yüzlülükten gelen bir sorun. Almanyada türk spor klübleri neden birinci veya ikinci lig e cikamiyor? , parasizlik olamaz dimi. Ben ilk 10.000 nin icinde olmakta istemiyorum, sizler le ugrasmak cok zor. Insallah anlata bilmisimdir Saygilarimla |
|
||||
![]() bildiginle ne amel ettigin sorulacak. arapca bilmiyor ve sadece ezbere söylesen bile bunun sevabi var ve amelin kabul olmamasi icin bir neden yok. ama arapca bilipte söylemek daha sevap, o kesin.. arapca bilmeyen insan müslüman olur diyen ayet varmi? müslüman olmanin belirli sartlari var.. en önemlisi kelime-i sehadet ve bunun geregini yerine getirmek. namaz kilmak, namazda kurandan okumak, kuranda arapca indigine göre baska dilde okunur diyen ayette olmadigina göre.. bosuna konusmasin millet..
|
|
|||
![]() CEVIRIP HIRISTIYANLIGI DÜNYAYA DUYURDULAR. BIZ BURADA ARAPCA OKYUYUP ANLAMADAN DIN ICRA EDIYORUZ..
|
|
|||
![]() TÜRKCE DÜSÜNPYRUM.
|