| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() yesiller almanyada benim politikalarini benimsedigim bir partidir. ben onlarin, almanyadaki cevrekokoruma- göcmenler-
enerji- tarim- u.a. dogru buluyorum. ama ben claudia roth"un leyla zana"ya olan askini, parti politikasi yapmasini dogru bulmuyorum. bunu ona birilerinin anlatmasi lazim. ben ne almanyada, nede türkiyede ayrilikci, milliyetci, irkci düsüsceleri destekleyemem. hele hele o düsünce hic yoktan silaha sarilip, 35.000-40.000 insanin ölümüne sebep olus ise ve tehdit (PKK) hala devam ediyor ise. diyerlerini elestirmeye bile layik görmüyorum. kapito? |
|
||||
|
||||
![]() bunlarda yayinliyorlar böyle seyler....
|
|
||||
|
||||
![]() o hic birsey anlamaz ve öter dön dolas 45 ermeni plagi gibi öter.
Onun önderi bir bebek katilidir ve Apocular onun yoldasidir. Daha kendisinin ne oldugunu bilmeyen bir insana birseyler anlatmaya gelemz. HADEP DEP hepsi ayni kisiler ve Alaman yesillerde bu kirolari insan yerine koyup bir masada lak laki ediyorlar. Sözde Insan olan bu Halil.Hic birseyi bilmez ve nerden gelip nereye gittigini bilmeyen bir Avrupali Apocudur. Bir Bebek katilini kinamasini bilmeyen insan olamaz. |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() O bir kendisini bilmeyen bir MAHO...
Iki sayfa kitab okumus diye kendisini birsey zanneden o.. Sözde Vatandas... |
|
||||
|
||||
![]() orhan pamuk gibi bestseller olmakmi niyetin...
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() <a href="redirect.jsp?url=http://www.westtrakien.com/
yani" target="_blank">http://www.westtrakien.com/ yani</a> yunanistanda yasayan Türk insanlari. Kürtlermi daha fazla hakka sahip yada Yunanistanda yasayan Türklermi ? Yunanlar istediklerini yapiyorlar onlara ve adamlarin hic sesi cikmiyor. Bulgaristandada aynisi yada Makedonyada ve Romanyada yasayan Türkler. Burada bazi kisilere soram kimin daha cok hakki var. Yunanistanda yasayan Türklerinmi yada Kürtlerin TC demi |
|
||||
|
||||
![]() vergessen...
|
|
||||
|
||||
![]() beiträten...
|