| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
![]() aslinda cogunlukla müslümanlarda hiristiyanlik, hiristiyanlar ve onlarin kutsal saydigi seylere ayni seyleri düsünüyorlar ve söylüyorlar.
simdi ben hiristiyanlarin bize bakisini yanlis buluyor ve reddediyorum. onlarin, öyle yanlis düsünmelerinin sebebi, hiristiyan dincilerin ögrettiklerinde aranmasi gerektigi kanaatindeyim. acaba, bizim müslüman hocalarimizda, hiristiyanlar hakkinda bize kasitli olarak, yanlis bilgiler veriyorlarmi? |
|
||||
![]() bulundugu icin sanmiyorum öyle durumlar mevcut oldugunu, fakat insanlar hatasiz degil ve mutlaka bizim hocalarimizda kusurlu davranislari vardir ama bildigim kadariyla stratetjik bicimde öyle kilisedeki gibi diger dinlere karsi lobbilesme yok.
|
|
|||
![]() ama söyle bir olayda var tabi....
Mesela Lebensverlängernde Massnahmenleri yapmayabilirsin....... bence bu ötenazi icerisine girmese gerek..... Ama akli suuru herseyi basinda bir insani öldürmek tabiki caiz olamaz... ama zaten makinesiz yasayamayan ve bitkisel hayata düsmüs olan insanda bu olay farkli anlam kazanir... Der eine ist schon tot der andere aber wir getötet |
|
|||
![]() kaldiki agzini topla.... burasi evin degil ve bizlerd esenin akraban degiliz o yüzden adam gibi davran herkese
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Bakara 62, MAide 69 ve Ali.Imran 113-114 gibi iyi yürekli ve SDalih Mael pesinde kosan mümin insanlari kast ediyor....
Dünyada amac hayir icin yarismaktir.... yani Salih Amel islemektir.... oda insanlari sevmek ve mutlaka yardim etmekten geciyor... Yoksa Müslümanlik bir kelimedir, o kelimeyei agizda sakiz etmekle Müslümanlik olmuyor |
|
|||
![]() Bence ilk ve son sarti Kurani bastan dibe kadar arastirmak ve ruhunu anlamak....
Gerisi kendiliginden gelir.. ve 500 sarti bile gecer... öyle saaadece 5 sartla Müslümanlik olmaz |