| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() Eger Laz ile Trabzonu kast ediyorsan HALT ediyorsun bu belli....
hic hayatinda gitmedigin görmedigin yerler hakkinda hüküm verme... Gel Trabzona gez bakalim.... 1 Milyonluk sehirde ben Lazim ve lazca biliyorum bir hiyara rastlayacakmisin...... Lazlarin asli RUMDUR... yani yunadirlar..... ama bunlar zamanla Müslümanlasmislar ve cok cok az sayida.. Trabzonda kalanlaridir.... yeni nesilleri Türkceden baska bir sey bilmezler.. toplasan bir 1000 tane bulamazsin..... ben sahsen 30 yyasindayim hayatimda tek bir Laza rastlamadim..... Kirolarda yni... yavas yavas Kriloluk falan filanda kalmayacak... zamanlada yeni nesiller sadece Türkceyi benimseyerek eski seyler Tarih olacak. ve olamkta.. ben ne kadar arkadas taniyorumki anne babalari Kiro ama kendileri sadece Türkce biliyorlar... Sen bos ver bu gibi Popularist laflari..... Laz Maz Gaz Kiro Miro gibi laflarla adam olunmuyor.... Beyin olayina gelince... bir Trabzonlu ya cift yeninlidir ya hic beyni yoktur bu dogru bir tespit... Cünkü Hayir ve Ser Trabzondan gelir.... Politikacis, Hacisi Hocasi, Mafyasi... ve hele Trabzonsporu..... Bosnuna demezler mecaz anlamda Türkiyenin manevi Baskentidir... Es ist Cool von Tarbzon abzustammen..... ben simdiye kadar sadece Positiv resonaz aldim... du Zählst ja nicht... Forumda bagirirsin ama gercek hayatta kesin hava basmazsin... bir Trabzonlu ise hayatinin her aninda aynidir... Das macht uns so Erfolgreich... Yalan Hurda hurafet yok.. anlamayiz böyle seylerden |
|
|||
![]() cocuk Uniye gidiyor... durmadan Forumu kontrol edemez....
Hem bos ve bu gibi manyaklari...... bana Elazzisporu hatirlatti |
|
|||
![]() beyinsiz gencler desek dahami iyi ederiz ????
|
|
|||
![]() burda oraya basvurmasi gereken cook insan var...
wie z.B. unser guter freund puma usw. ;-) (simdi kim bilir nasil kizar bana...) |
|
|||
![]() ben bunlari lala1 ablama yazdim... neden bunu buraya kopyalamiyorsunki? :-)
und ja... ich liebe und bin verliebt und werde bald unter der haube sein... *freu* amaaan... seninle ugrasacak baska kimseyi ara sen. yav cok komiksin... |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() sagol... artik benim dinci oldugumu´da ögrendim senin sayende... ve kimin beni aldattigini´da bir ögrenebilseydim...
irgendwie wirst du mir langsam unheimlich... dedigim gibi allah sana akil fikir versin... birazda insanlik fena olmaz... (so, und jetzt kannst du deine beiträge grün und meine rot markieren du kranker) |