| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| 

| |||
| 
 | |||
|  Assistent! Während meiner Abwesendheit wird ´mich DocFanta vertreten;*p | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Yes SIR Fanta.-) Es existiert ein Interesse an der generellen Rezession der Applikation relativ primitiver Methoden komplimentär zur Favorisierung adäquater komplexer Algorithmen | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  tarkan metrosexüelmiydi ya! ben beckham den baska metrocu pek tanimiyom vallah.. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  docent internet kuyruk mühendisi güzel Titel dimi hahahaha yaou ama ismini degistirmen icin konsoloslukda ammada para ve cükü sayman lazim, burada nick degistirmeye benzemez  )) booooosveeeeer salla gitsin  lan daha kolay hahahaha | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  türken bestellen: #deutsche firma# *hallo..hier is kadir von der firmat z...ich hätte gerne 3 notebooks* *ihre kundennummer bitte* *182489* *danke... extended?* *ja bitte* *okay..wir schicken es noch heute raus* -bitti- _____________________________________ #türken" *selam, ben kadir...üc laptop ismarlicaktim* *waaayyy kadirrrr abiiii....nasilsin abiii??* *saol iyiyim..sen nasilsin tahsin??* *bende süperim abi ya...moral bomba bomba...coktan beri ugramadin...gel bi cayimizi falan ic* *insallah wakit oldumu gelirim tahsin..su laptoplari bi ayarlicanmi?* *ayarlamak ne kelime abi...dükkan senin..al hepsi senin olsun...hangi model istion?* *hani gecen angebot yapmistinizya...acerlerde* *abi ya...o acerler bi boka yaramaz..benim kuzen aldi...hic beyenmiyo..adam dogru dürüs bi chat bile edemiyo..* *neyse bana onlari yine yolla...* -click- 3´tage später *selam ben kadir..nan tahsin...acer dedik, dell yollamisin* *abi kusura bakma..yannis yollamisiz ... onlari geri yolla istersen...burdan yenisi cikar* 4 tage später *ulan tahsin..ben kadir laptoplar nerde??* *abi ya...acaip unutmusum..kusura bakma...hemen yolluyom* 3 tage später *ulan ipne ... gelecem yatircam seni masaya..laptoplar nerde??* *abi hemen elimde..simdi postaneye gidiyom* 3 tage später *ulan tahsin..laptoplar elindemi yapisti??* *abi ya..o laptoplar kalmadi* *ulen senin yapacagin ishe koyam..kalsin almiyom* | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Ich hab dich auch lieb ;)) shubbbyyyymmm ..... hast dir jetzt die andere Hälfte verdient   )) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  think positive you can do it Populanten von transparenten Domizilen sollen mit fester Materie keine transzendenten Bewegungen durchführen | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ;))) o.T. ohne Text | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  yaou bos ver, sag lieber wann gehen wir denn grillen?? sööööööyle güzelce bi kac pirzola cizzzzzzzz bizzzzzzzzz canim cekti yaaaaaaaaaa  morgen gibbets wieder schönes Grillwetter ... yasasinnnnnnnnnnnnn | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Opferlamm;*p Opferlamm buldugumuzda;*p |