| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  o.T. hey, musste das jetzt sein? wie soll ich mich bitteschön jetzt noch auf meine arbeit konzentrieren können? damned! ich will grillen! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ah nerede ............. bahcede oturup gece yarisina kadar mangal yak   ) tavla, okey .... circir böcekleri.. pirzola, roko salatasi ve RAKI  ) dindar arkadaslarima af ola, ama ben cok seviyommm  ) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  katiliyorum sana Raki haric hehe vallah ne güzel oluyor demiii, birde böyle güzel güzel Mumlar yakilinca... ohh beee ne Romantisch hehehe...  gece kadar eglen gülll... A.D. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  muhaha... Sana Ben Isyerinde Grill Yapim Sen Yeterki iste bizim eletronikkk Grill var, acarim sana Isyerinde güzel Grilli getirim Palamut Baligini Pirzola falan filan... ohhhhh daha güzel olur hehehe A.D. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ahhh bir gelse, gene kisa shortla gezsek Söyle güzel kisa kisa giyinmis halde gezmek gibisi varmi ohhhhhhhhh ne güzel olur ya... A.D. sabredemiyorum | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Aynen ya Sucuuk unuttuk hehe!!! Sucuk söyle ekmegin arasinda, yaninda cola birdeeee domaz salata arasinaaa ohhhhhhhh gel keyfim gelll A.D. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Bira, Rakiya nazaren daha güzel gider ! Gece olursa bir Double Raki icilir, ama ben fazla Rakici olmadigima göre kendimi gene Bira ile doldurum heheheh A.D. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  vallaha hersey dozuyla ! birasida cilasimi oluyor yani ??   )) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  o.T. göndersene surdan iki acili, bi ayran.. öff be.. öfff beee..  canim fena cekti. bu aksam yapacagim herhalde  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  senle bir bira icelim hehe bendensin hehehe   )) |