| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| 

| |||
| 
 | |||
|  O.T. O kaydi dinlemem lazim. Internette google"da aradim ama, forum textleri disinda birsey bulamadim.  Dehset birsey olmustur o sarki saxafonla yaa.  O kaydi mp3 ya da her hangi bir sekilde bir yerde bulan varsa bana bildirsin lütfen. wewewe.heyecan.com "da linkler var, güya adamlar kaydetmisler ama her zamanki gibi linkler bos. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  o.T. kanal d"nin sitesine baktin mi? popstar-linkinde sanirim adaylarin söyledikler parcalari dinleyebilirsin   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Saol harikasin UneeQ :-) o.T. ohne Text | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  o.T. hehe rica ederim   cok güzel söyledi dimi ama? sen mutlu ol yeter *g* | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  iyi de acilmiyor kanal d"nin sitesi... bendeki talihe bak :-). | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Bu Elena... bayaa iyi olmali, Yalnizlik Ömür Boyu"nu filan söylemis, o sarkiyi bir de Bayhan söyleseydi, kesin simdiye kadar elenirdi :-) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  o.T. uff daha sonra dene en iyisi ben demin denedim hemen acildi ya da google"da tr popstar eingeben yap belki öyle sayfaya girebilirsin   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Acildi amd isyerinde dinleyemiyorum. Bu aksam evden dinleyecegim. Bayaa ilginc seyler var ya, mutlaka dinlemem lazim bunlari :-).  Saol ilgilendigin icin :-). | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  CLUB NISPET Kennt jemand die Nispet Party im Cinedom ? Und wenn ja, wie ist Sie ? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  o.T. önemli degil you"re welcome   |