| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| 

| |||
| 
 | |||
|  Tahminlerim !!! herkese bol chance Akçaabat Sebatspor - Çaykur Rizespor 0-2  Adanaspor - Samsunspor 1-1 Diyarbakýrspor - Trabzonspor 2-1 Gaziantepspor - Ýstanbulspor 1-1 Elazýðspor - Bursaspor 2-0 Fenerbahçe - Beþiktaþ 3-1 Konyaspor - Ankaragücü 1-1 Gençlerbirliði - Denizlispor 2-3 Galatasaray - Malatyaspor 2-0 ehh bakalim bu hafta yine 2 puan tutturabilecegim mi ;-) hehe kes ile james den fazla olsun yeter zaten bana :-)) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  hey bübbchen kessyleinchen mit deinen Tahmins meinst du doch nicht ernst oder ??? ;-) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  aferin tabeleyi sevsinler :PPPPPPP träum weiter .... :PPPP fenerbahce sampiyon olamaz cimbom varken jimmy :PPPPPPPP | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  benim tahminler ;))))) Akçaabat Sebatspor 2 - 2 Çaykur Rizespor  Adanaspor 1 - 2 Samsunspor Diyarbakýrspor 1 - 2 Trabzonspor Gaziantepspor 1 - 2 Ýstanbulspor Elazýðspor 1 - 2 Bursaspor Fenerbahçe 3 - 2 Beþiktaþ Konyaspor 2 - 1 Ankaragücü Gençlerbirliði 2- 1 Denizlispor Galatasaray 3 - 0 Malatyaspor bakalim neler olacak heheh  )) mfg sheirmaine | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  hop hop ya elinin hamuru ile erkek isine karisma yada karistinmi dogru drüst yap asagida tahmin topigi var eger tahminlerini oraya birakirsan airdem kardesi memnun edersin. Söylemesi benden | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  suna bak, ne demek oluyor bu simdi :PPPP elinin hamuruyla karisma falan filan, cart curt...... :P olmuyor karisiyorum iste :PPPP hem benim tahminler cikarsa, sonra boyuna posuna bakarim ona göre :PPPPPPPP | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Sampiyon Fenerrrr okadarrrr Sampiyon olmazsanda cimboma, kartala koyamasanda seviydoruz iste varmi diyecegin. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  benim tahminler ;))) Akçaabat Sebatspor 2 - 2 Çaykur Rizespor  Adanaspor 1 - 2 Samsunspor Diyarbakýrspor 1 - 2 Trabzonspor Gaziantepspor 1 - 2 Ýstanbulspor Elazýðspor 1 - 2 Bursaspor Fenerbahçe 3 - 2 Beþiktaþ Konyaspor 2 - 1 Ankaragücü Gençlerbirliði 2- 1 Denizlispor Galatasaray 3 - 0 Malatyaspor bakalim neler olacak heheh  )) mfg sheirmaine | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  yok bacim senin tahmin vermemeni kimse söylemedi ama siz aranizda flirt forumunda bir tahmin yarismasi yapsaniz daha uygun olur. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  löly ;))) fener dünyayi yener, cimboma gelince mum gibi söner.... :PPPPPPPPP ay hic gülecegim yoktu hehehhe  ))))))))))) |