| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Eger Konsolosluga i$iniz dü$mü$se vayy halinize! Deli olmaamk elde degil ya .Haftalardir telefonlarda bekliyorum saatlerce $uan 5. siradasiniz lütfen bekleyiniz.. $uan 4. siradasiniz lütfen bekleyiniz .. derken 2. siradasiniz vee dakikalar sonraaa telefon yüzünüze kapatiliyor! Böyle bir$ey varmi ya . ??
Hadi diyelim telefon olmadi peki Email yada e-konsolosluk sayfasi?? Yaziyorum diyorum durum acil ! Pasaportum yok!! ne yazan vaaaar ne ne arayan!! Birakin e-konsolosluk sayfasina üye olmak ba$ka bir hastaliga yol aciyor ya olmuyoooor diyorumm yaziyorum mail yoook karde$im ses yok!! Nerede bu Konsoloslikta cali$an ki$iler?? deli oldum ya resmen sinirlerim bozuldu napicammm?? Randavusuz pasaport i$lemi de olmuyormu$ ! hööööööööööö?? ozaman neden cevap vermiyosunuz maillere telefonlara ??? Bilmiyorum kime ba$vurayim ne edeyim?? |
|
|||
|
|||
![]() essendeki konsoloslukta telefona cikan bey gayet nazik ti
hatta "sizin icin baska bisey yapabilirmiyim" demisti...hayret ettim ![]() bilgi almak icin herhangi bir konsoloslugu arayabilirsin galiba...sanirsam |
|
||||
|
||||
![]() Olurmu? Madem telefonda servis veriyoruz diyorlar ozaman yapicaklar i$lerini..
Ama yok ben aylardir ariyorum dedigim gibi saatlerimi verdimn bu telefonda beklmeye ben Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Yok telefona cikan olsa bende degerlendirebilsem
![]() Benim yeni pasaporta ihtiyacim var ki bilgiye degil |
|
||||
|
||||
![]() Bi$ey ve alakayi anlamadim ama yinede ok