Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Liebe, Flirt & Partnerschaft

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 17.11.2010, 10:22
Benutzerbild von tekzenci
tekzenci tekzenci ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard güzin ablaya mektup

selam güzin abla,

ben 34 yasinda almanyada yasayan , gecimini saat toptanciligi ile yapan, maddi durumu iyi , evli bir türk genciyim...
isim icabi cok geziyoriom..tabi aksamlari otellerde yanlizlik cekilmiyor..biraz vakit harcamak icin birkac türk online communitysine takiliyorum...ve ara sira kisa iliski icin kizlarla bulusuyorum... en son bulustugum nalan adli kiz isi ciddiye bindirdi..evli oldugum halde benimle beraber kalmak istiyor...*kizim ben evliyim* desemde *o zaman imam nikahi kiy bana* diye tutturdu...isin biraz zor olan tarafi..4-imam nikahi kontenjani bende doldu ve su an düsünce icindeyim....sence kilisede papaz evlendirse hristiyan kontenjanindan yararlanabilirmiyim? bir yandan evli adam olarak sorumlulugum diger yandan nalana olan bagliligim, yannis annama ama ben nalani altima baglamasam baskasi baglayacak..bende kiskanc oldugum icin kendime yediremiyorum...

bu konuda cevaplarini bekliyorum

abidin ruhan
Alt 17.11.2010, 13:10
Benutzerbild von GueziinAbla
GueziinAbla GueziinAbla ist offline
Neuer Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von tekzenci Beitrag anzeigen
selam güzin abla,

ben 34 yasinda almanyada yasayan , gecimini saat toptanciligi ile yapan, maddi durumu iyi , evli bir türk genciyim...
isim icabi cok geziyoriom..tabi aksamlari otellerde yanlizlik cekilmiyor..biraz vakit harcamak icin birkac türk online communitysine takiliyorum...ve ara sira kisa iliski icin kizlarla bulusuyorum... en son bulustugum nalan adli kiz isi ciddiye bindirdi..evli oldugum halde benimle beraber kalmak istiyor...*kizim ben evliyim* desemde *o zaman imam nikahi kiy bana* diye tutturdu...isin biraz zor olan tarafi..4-imam nikahi kontenjani bende doldu ve su an düsünce icindeyim....sence kilisede papaz evlendirse hristiyan kontenjanindan yararlanabilirmiyim? bir yandan evli adam olarak sorumlulugum diger yandan nalana olan bagliligim, yannis annama ama ben nalani altima baglamasam baskasi baglayacak..bende kiskanc oldugum icin kendime yediremiyorum...

bu konuda cevaplarini bekliyorum

abidin ruhan

Abidin yavrum,

ilk evvela senin ruhani bir cöküntü icerisinde oldugunu ve bir özgürlük pesinde kostugunu tespit ederek basliyorum. Seni 4 degil, 44 tane hanim kizimiz bile iyi edemez, sen onlari pratik bir sekilde iyi etsen bile! Gözü doymamisligin yanisira, gözün de hepten dönmüs anlasilan. Seni sevmis olan ve sana kanan tüm hanim kizlarimiza karsi cok büyük günahlara girmektesin evladim. Zamanla ugrasmaktan, fani ve ebedi arasindaki ince cizgi üzerinde cambazlik yapiyorsun.

Seni ancak ve ancak Hinduizm kurtarir! Tez bir sekilde, isinden, evinden ve saatlerin hükmettigi bu mekanlari ve kavramlari terk edip, Kalkütadaki „Yogi Kazim’i “ bulmani tavsiye ediyorum. Orada sana hayatini bir düzene sokman icin - cok makbule gececek birtakim degerler ögreneceksin. Mesela:

- Sevginin zamana bagli olmadigini, cünkü sevginin kendine has bir ebediyeti oldugunu..
- Ebedi varolusunu, gereksiz seyleri (kizlari) biriktirerek degil, hergün, her dakika, ölerek elde edebilecegini..

Bilesin ki! Sadece kargasa icerisinde olan bir ruh, özgürlük‘ arayisi icerisinde olur. Ama ne zaman o ruhta bir düzen varsa, iste bu düzen özgürlük demektir.

Yani kisaca ‚düzmekten‘ uzaklasip, bir düzene ulasmalisin. Toplumun örf ve adetlerinden arindirilmis bir birey olarak aramiza tekrar dönüp toplumu etkileyebilecek bir insan olarak aramiza katil, emi yavrum!...Ommm...

G.A
Antwort