| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() bir hackeri cok sevdim
o beni hic sevmiyor sifremi ona verdim artik geri vermiyor klavyem mousem baglanmis caresizim adminim bu msni sen verdin benden almak istiyor (Ibrahim tatlises – bir kulunu cok sevdim) Caldirmam sana sifremi Seni engeller giderim Beddua etmem uzulme Bende seni hacklerim Kolaymi sandin sifremi Ben bile zor hatirlarim Gizli soruylaaa ugrasma Cunku Onuda salladim (Kafama ar giderim) Hacker olda dus pesimeee Lamel olda al sifremi Gidiyor msn gidiyor bilerek Yinede uzuluyorum sana ben Kimbilir kac hacker daha cozecek sifremi Senide hacklemek var yaa Yeniden msn acmak var yaa (Bayhan) Cilesiz günüm yok Hacker ararsan Cok Oyle kotuyum kii Bana hacker larin bir oyunumu bu Al di msn imi verdi sonumu Msn e doymadan Göcüp gidecegim Biktim artik Hackerlardan Calmakla biter mi bu Msn yolu OOoooOfffff (Kaderimin oyunu - Haluk Levent) hack e yurek gerek anlasana her defa formatliyorum ama gitmeliyim virusu silip acini dindiremem ama bak bana ben hackerin ta kendisiyim (Dilek budak-aska yurek gerek) hacker utansin ah utansin bizi msnden bizi msnden calan o hacker hacker utansin (Gökhan özen-kader utansin) Lamel ol desen olmam Hadi cal desen calmam Sana hicbisey demedim ki Yalvarsan calmam Henuz yeni yeni calindi msn im. Daha msn imi geri alicam ben Darilip alinma bitanem Daha bin kere calmali almali msn Hacker olucam ben (Bengü - Baglasan durmam) Yillar gecsede ustunden Bu msn unutulurmu? Hacker diyip istemeden Bu msn unutulurmu? Oysa duslerim baskaydi Bir suru kiz vardi Daha ekliyeceklerim vardiii (Bu Kalp Seni Unuturmu) msn imi caldin biliyorum cok sinirsin biliyorum bende seni hackliyorum biraz sabreeet o geceler gecmez bensiz titretiyorsun sessiz sessiz msn deyim ama virussuz biraz sabreet (O simdi asker) kaderimde bu da mi vardi msnimi baskalariyla goreceksem eger bozulsun monitor gormeyeyim bir daha yaaar msnim nerde ya sifreyi ver ya da log out olma bilirsin msnsiz yasayamamki olurum hasretinlee (Grup 84 – Ölürüm hasretinle |