Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 11.10.2014, 11:44
___EZEL___

Standard Ölüm Adin Kalles Olsun!

Adin kalles olsun diyorum,fakat biliyorum ki,sen zaten kallessin ölüm.Hergün;o igrenc heyulalarini gönderip Yurduma,bir anayi kizindan,bir oglu anasindan,bir cicegi dalindan kopariyorsun!Hayatini aldiklarinin;agiz dolusu gülüslerini yarim birakiyorsun!Hergün ama hergün senin o alcak kapindan,kactane ciwan basini egmeden geciyor,hergün kac yürek son defa atiyor,biz insanlar,saymaktan yorulduk,sen,bu alcakca eyleminden yorulmadin!
Bir deprem olarak geliyorsun,bir maden faciasi,bir kardeslik kavgasi,bir kiskanclik krizi,bir namus davasi...Artik yeter!Dinsin bu kan,bu gözyasi!Bitsin kardes kavgasi!
Bitsin ki;biz yine kardeslerimizle basit tartismalarda küsüselim yanliz,komsumuz nasil acaba onu düsünelim,cocuklarimizi güzel yetistirelim,cennetimizi;genc ellerle önyargisiz yeniden kuralim...Artik ölüm haberleri duymak istemiyoruz,cik yurdumdan artik!
Son zamanlarda gelisen olaylar,beni cok kötü etkiledi,15 yasindaki cocuklarin düsman diye öldürülmesi zoruma gitti,bundandir sitemim...Saygilar Cenk
Antwort