Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 07.01.2010, 22:12
eva79

Ausrufezeichen iMKANINIZ OLSA NASIL ÖLMEK iSTERDiNiZ?

Formda yazilan cogu sey ne yazikki lay lay lom onun icin degisik insanda baska seyler uyandiran veyahut KENDINI uyandiran konular secmek ilginc oluyor..
Secme sansiniz olsa nasil nerde ölmek isterdiniz?
Ben nasil ölmek isterdim
sapa saglamken hicbiseyim yokken, gece vakti uyurken uyanmamak isterdim
birde nezaman ölmek isterdim:
ailemden önce
Alt 07.01.2010, 22:43
Virtual_Reality

Standard

Zitat:
Zitat von eva79 Beitrag anzeigen
Formda yazilan cogu sey ne yazikki lay lay lom onun icin degisik insanda baska seyler uyandiran veyahut KENDINI uyandiran konular secmek ilginc oluyor..
Ben nasil ölmek isterdim
ailemden önce
Cok agir bir konuya deginmissin Eva! Eva sen Allah'a inaniyormusun? Dogrusunu söylemek gerekirse, ben ölmeyi degil de yasamayi düsünüyorum. Elbette her canli ölümü tadacaktir. Nasil ölecegimi ne düsünmek ne de bilmek isterim. Allah gecinden vermesini dillerim! Ancak köyümümde, gömülmek isterdim! Ruhum Hakk'a yürümüs olacak ve benim üzerimden, o toprak oldugum yerden, bir cinar yetisecek. O cinarin dallarina kuslar konacak. Ötüsleri baharin gelisini müjdeleyecek. Ama yüz yasimi gecmek isterim o günden önce

Geändert von Virtual_Reality (07.01.2010 um 22:50 Uhr).
Alt 07.01.2010, 22:45
Naschkatze

Standard

Hac bittikten en son ibadetimi yerine getirdikten sonra, yatagimda güzel bir rüya görerek
öbür dünyaya göcmektir arzum, ama Allah nasip edermi,orasi ayri bir konu...

Zamanina gelince önemsiz

Ich muss allerdings hinzufügen, dass sich niemand in unserem Alter wirklich mit dem Tod auseinander setzen möchte, weil er für uns in der Ferne liegt, obwohl wir wissen, dass er genauso gut morgen vor unserer Tür stehen könnte. Doch was soll man sich mit diesen Gedanken beschäftigen, wenn es noch so viele schöne Dinge gibt, die man im Leben noch erleben und erreichen möchte.

Daher meine Frage: Gibt es einen bestimmten Anlass, der dich diesen Thread eröffnen ließ. Den meist macht man sich über den Tod Gedanken, wenn sich ein Todesfall ereignet.

Geändert von Naschkatze (07.01.2010 um 23:47 Uhr).
Alt 09.01.2010, 15:36
zamk

Standard

Zitat:
Zitat von eva79 Beitrag anzeigen
Ben nasil ölmek isterdim
ailemden önce
@eva
burada ciddi seyler konusulmaz--ya herseyin hemen kendince dini boyutunu asiri bir sekilde irdeleyen dincilerle ya da asiri milliyetcilerle ya da kirolarla basin derde girer-degmez-bence..

ben yasli bir sekilde-mesela 93 yasimda borcsuz ve iyilik yapmis bir insan olarak cevremin aklinda kalacak bir sekilde oelmeyi tercih ediyorum:
benden oence oelenlere-rahmetler olsun simdiden:yani .- olur da..benden oence oelenler olur ailemde-cevremde- eh o zaman da vsoeyle duesuenueruem-"ailemin oeluemuenue kaldiramayacaksam nicin yasayayim o zaman" oeluem haktir degil mi yani:uslubuyla goemerim:duasini okuturum o kadar:korkulacak ne var bunda? tabii bir de su var..oelmek cok oezel:bunun farkinda olmayi isterim acikcasi:dogar dogmaz oelmeye baslamiyor muyuz?yani bunu duesuemenin bir yasi yok.alakasi bile yok.:hem tam o anda uyku da mi olmak lazim?: bir kazada oelmek istemezdim:birisine bir kelime borclu kalmayi da.. allah hepinize uzun oemuerler versin>!>
Alt 09.01.2010, 15:58
hanssucuk

Standard

Zitat:
Zitat von zamk Beitrag anzeigen
@eva
burada ciddi seyler konusulmaz--ya herseyin hemen kendince dini boyutunu asiri bir sekilde irdeleyen dincilerle ya da asiri milliyetcilerle ya da kirolarla basin derde girer-degmez-bence..

ben yasli bir sekilde-mesela 93 yasimda borcsuz ve iyilik yapmis bir insan olarak cevremin aklinda kalacak bir sekilde oelmeyi tercih ediyorum:
benden oence oelenlere-rahmetler olsun simdiden:yani .- olur da..benden oence oelenler olur ailemde-cevremde- eh o zaman da vsoeyle duesuenueruem-"ailemin oeluemuenue kaldiramayacaksam nicin yasayayim o zaman" oeluem haktir degil mi yani:uslubuyla goemerim:duasini okuturum o kadar:korkulacak ne var bunda? tabii bir de su var..oelmek cok oezel:bunun farkinda olmayi isterim acikcasi:dogar dogmaz oelmeye baslamiyor muyuz?yani bunu duesuemenin bir yasi yok.alakasi bile yok.:hem tam o anda uyku da mi olmak lazim?: bir kazada oelmek istemezdim:birisine bir kelime borclu kalmayi da.. allah hepinize uzun oemuerler versin>!>

und ich dachte mein türkisch wäre schlecht
neyse, zamk'a katiliyorum, ölmek icin burdayiz, yavas bir sekilde dogduktan sonra ölmeye basliyoruz, yalniz geldik yalniz gidecegiz korkulacak bir durum degil dogaldir
Alt 10.01.2010, 09:22
zamk

Standard

@sucuk-neyini begenemedin (egetuerk mue abi o tepsidekiler?acili dimi?)
Alt 10.01.2010, 15:11
philobesoffski

Standard

kurz und schmerzlos!
Alt 10.01.2010, 15:49
hanssucuk

Standard

ich bin mal eben weg aber ich weiss ja wo ich dich finde
nutz deinen vorsprung, kram deine vaybee-nick-liste raus und "kack" das forum mit sämtlichen nicks zu (um mal bei deinem sprachgebrauch zubleiben, will ja verstanden werden) aber lass mir noch etwas platz übrig otkafali
Alt 10.01.2010, 15:56
philobesoffski

Standard

Zitat:
Zitat von hanssucuk Beitrag anzeigen
ich bin mal eben weg aber ich weiss ja wo ich dich finde
nutz deinen vorsprung, kram deine vaybee-nick-liste raus und "kack" das forum mit sämtlichen nicks zu (um mal bei deinem sprachgebrauch zubleiben, will ja verstanden werden) aber lass mir noch etwas platz übrig otkafali
du schaffst das auch mit einem nick, soviel wie du kacken kannst, kann hier keiner kacken, denn die leute haben besseres zu tun im leben, was man über dein armseliges leben nicht behaupten kann.mach dir mal keine sorgen um etwas platz, dank den aliens passt da einiges rein.
kein wunder wenn man sich keine zeit nehmen will zum kacken, du nimmersatt
Alt 10.01.2010, 20:29
hanssucuk

Standard

Zitat:
Zitat von philobesoffski Beitrag anzeigen
du schaffst das auch mit einem nick, soviel wie du kacken kannst, kann hier keiner kacken, denn die leute haben besseres zu tun im leben, was man über dein armseliges leben nicht behaupten kann.mach dir mal keine sorgen um etwas platz, dank den aliens passt da einiges rein.
kein wunder wenn man sich keine zeit nehmen will zum kacken, du nimmersatt
ja, ja...
Antwort