| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Hürriyet adi altinda insanligin basireti engellenince, binbir duvarlar örülmüs etrafimiza....Göremeyenlere kisa bir örnek;
Markasinda xxx yazan bir marka pantolun icin ikigün calisanlari biliriz...Belkimde 50 adet pantolun üretecek güc sarf ederler. Sosyal hayatin Tüm kurumlarinda benzer aldatmacalar, hürriyet, özgürlük ,modernlik adi altinda yapilmaktadir. insanlar birnevi gönüllü köle haline gelmekte... Bunun baslica sebepleri, insan asagidaki sorularin yanitini kendi öz iradesiyle arastirip bulumadigindan kaynaklaniyor *Ben neyim? *Nerden geldim ,nere gidiyorum?Neden geldim ,neden gidiyorum? *Beni kayitsiz sartsiz kimin nizami baglar? *Kimin buyruklarina kayitsiz boyun egmeliyim?kimlerinkine egmemeliyim? Duvarlar öreriz zihnimize Celik bariyelerden kavi, dikili taslarin arkasina siginanlar,mezardan bekler savi Zindani hayata reva görenler ,aydinlik pususuna yatmis beklerken, birileride;karanliklara sarilip diyor dayi... Duvarlar öreriz önümüze Mutlu olacagimizi sanariz, ziyasini kovdugumuz kafesimizde Önce ;haya izan yok olur, basiretler körelir Hür olarak dünyaya gönderilmis insan nesnelesir ,pusulasiz iradesiz gayesiz... Yiktigini sanar bütün tabulari ...Akil ilahlasir Aslinda maddenin kadehinde zerrelesir buharlasip, kölelesir... |