| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Burda bir ipne var, evet bir ipne var ve Düsseldorf'ta kaliyor, adi da KENAN evet KENAN yanlis okumadiniz, adi KENAN, bi-seksüellikte ipneliktir benim icin. Ama Türkiye'de ki anlayisa göre kendilerini bu ipneler ipne sanmazlar cünkü aktiv taraf olduklari icin, bu sapik anlayis Islam cografyasinin her yerinde mezhep imanlarinin fikihlarina göre seriat uyduran Neandertal hortlaklari ve diger insanliktan nasipini almamis cehennem zebanilerinin ve kadin düsmanlarinin icaat etmek istedigi ülke ve genclik böyle bir sey...
12 yaşındaki çocuğa tecavüz! Okumak icin BURAYA tiklayin Amina kodugumun picleri, amina kodugumun kadin düsmani ipneleri! AKP ve tayfasinda gavurdan cok ipne var, Yasar Alptekin sirf o ipnelerin en taninmisi... Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi’nde bir oto tamircisinde çıraklık yapan M.Ş., aynı işyerinde usta olarak çalışan 24 yaşındaki F.Y.’nin kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla polise başvurdu. Olayla ilgili inceleme yapan polis, durumu Cumhuriyet Savcısı’na bildirdi. Yapılan şikayet üzerine M.Ş., psikolog gözetiminde ifade verdi. Çocuk Hastalıkları Hastanesi bünyesinde kurulan çocuk izleme merkezinde özel bir odaya alınan M.Ş., yaşadıklarını Cumhuriyet Savcısı’na anlattı. Okul harçlığını çıkarmak için geçen hafta işyerine çırak olarak girdiğini belirten M.Ş. yaşadıklarını şöyle anlattı: "Aynı işyerinde F.Y.’de çalışmaktadır. Kendisi evli ve iki çocuk babasıdır. Geçtiğimiz pazar günü arkadaşlarımla sokakta oynarken, ustam F.Y. arabayla sokağa geldi. Arabadan inerek arkadaşımı yanına çağırıp birşey konuştu. Onu gönderdikten sonra beni yanına çağırdı. Bana ’Evime gidelim’ dedi. Ben de evde eşinin bir ihtiyacı vardır, veya dükkanda bir şey lazım olacaktır düşüncesi ile kabul ettim. Beraber evlerine gittik. Evlerine gittiğimizde ev darmadağındı ve evde kimse yoktu. Bana, ’İstediklerimi yapacaksın’ diyerek cebinden bıçak çıkardı. Alkollüydü, ben de korktuğum için bunu kabul ettim. Bunun üzerine bana sarıldı, boynumdan öptü ve kıyafetlerimi çıkardı. Kendi kıyafetlerini çıkardıktan sonra beni yatak odasına götürdü. Burada bana tecavüz etti. Canım çok acıdı. Engel olmaya çalıştım ama bana tokat attı. ’Bunları kimseye söylemeyeceksin’ diye küfürler etti. Daha sonra gidip elbiselerimi giymemi söyledi. Elbiselerimi giydikten sonra beni bıraktı. F.Y.’den şikayetçiyim." Çocuğun ifadesinin alınmasının ardından, polis şüpheli F.Y.’yi çalıştığı işyerinde gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen F.Y., savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı. Geändert von the_last_time (06.08.2013 um 13:45 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() asagida gördügünüz gibi
Geändert von benekalice (06.08.2013 um 19:15 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Engelli kiza tecavüz eden serbest
|
|
|||
|
|||
![]() arkadaslar, yalanlariniz sizi kurtaramayacak....
sana sadece sunu hatirlatayim; Oguz Asiretinden Kayi Hanlilar 444 cadir ile Büyük bir devlet kurdular, bizde az ama müthis ugras ve caba gösteren insanlar ile Devleti yönetiyoruz, istediginiz kadar insanlarin aklini olumsuz haberler ile doldurun, korku ile yönetmeye devam edin yine de bu millet sizi iktidara getirmeyecek!!!!!!!!! ben bu insanlara kizmiyorum, Chpli bir cok kisi benim kardesim onlari seviyorum, cünkü onlar sucsuz. Korku ile yönetilen insanlarin zaten ne sucu olabilir ki? sürekli, insanimizin en hassas noktalari ile ilgili haberlerin cikmasi onlari süphelendirmiyor mu saniyorsun? bu kadar tesadüf olmaz! bunu cogu kisi anlayacak ve siz yalniz kalacaksiniz! yalnizlik hosunuza gidecek midir bilmem! siz bilirsiniz! |
|
||||
|
||||
![]() ve alkisliyor ama.
http://www.youtube.com/watch?v=2Iob-qYxpGU Muharrem İnce'nin "Tayyipin ağzından pislik akıyor" diye tarif edilen despot tarafindan yönetiliyorsun Cakabey. Biz de muhalefetiz ve AKP'nin yanlislarina, fasizmine, yalanlarina dikkat cekmekle ve onu elestirmekle hükümlüyüz. Bilgilerine arz ederim. Zitat:
Geändert von benekalice (07.08.2013 um 20:04 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Allah bu sapiklarin belasini versin!
Her gecen gün kadinlarimiz Türkiye gibi bir zamanlar Islam ülkelerinin en moderni olan bir ülkeden dislarsaniz önünde sonunda olacagi bu sapikliktir.. Allah'im bizi böyle sapiklardan ve sapiklardan koru, bizi ve neslimi ey yüce Allah'im! Amin! |
|
||||
|
||||
![]() AMIiN!
Yoksa olacagi bu 8 yaşında çocuklarla evlenmeyi hak sayıp, başını örtmedi +18 +18 Cocuklara izletmeyin! SİLİNMEDEN PAYLAŞIN HERKES İZLESİN!!!! İşte size "Din Adına "yapılan,insanı hayvandan aşağı kılan dünya insanlık ailesi içinde bizleri de utanılacak toplumlar arasına sokan görüntüler. Yeryüzünde bu yobaz sözde müslümanlardan başka cinsellik uğruna böyle aşağılık ve rezil cinayet işleyen toplum var mıdır? Bunu,devlet rejimi haline getirmek için dini kısvelerle dolaşıp,siyaset yapanların sizleri götüreceği gelecek işte bu görüntülerden ötesi değildir. Şeriat ve Din özlemi içinde sabahlara kadar Tv kanallarından nutuk çeken satılmış Prf.lara,basın mensuplarına,bunların iyi olduğuna toplumu inandırmak için sabahlara kadar yayın yapanlara,yazanlara,çizenlere, kendini böyle aydın diye gösterenlere ithaf ediyorum. 8-10 yaşında çocuklarla evlenmeyi hak sayıp, başını örtmedi diye, daha kişiliği ve zekası bile gelişmemiş çocukları, koca koca yarmalarla, topluca linç eden bir anlayış hangi din ile açıklanabilir. Zitat:
Geändert von benekalice (07.08.2013 um 21:11 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Kanunlarin yetersizligi ve hafifligi konusunda hemfikirim ama AKP'nin yetistirmek istedigi nesil bahsettiginiz gibi tecavuzcu bir nesil degil. Bugun cogu 'medeni' avrupa'da cinsellik yasi alt siniri yasalarla 12-13 olarak belirlenmisken Turkiye'de 18. https://en.wikipedia.org/wiki/Ages_of_consent_in_Europe
Bugun Turkiye'deki genclik asiri derecede dejenere olmus vaziyette, Istanbul'da gezin bunu rahatlikla gorebilirsiniz. Kendi geleneklerini, kulturlerini unutup yabancilasmis, ozentilesmis, sacma sapan bir Turk gencligi var Turkiye'de. Bazen almanya'daki Turklerin Turkiye'deki Turklerden daha Turk oldugunu dusunuyorum. Eksileri de var tabi. Turkiye'de cocugunu Kuran ogrenmesi icin kursa gonderdiginde toplum arasinda hor goruluyorsun, ulkenin %95'i musluman olmasina ragmen, %5'in %95'e yaptigi bir baski var ortada. AKP bu baskiyi kaldirma cabasinda. Dejenerlesme cumhuriyetten beri devam etti, hatta islahatcilar ve tanzimatcilardan beri bu ozentilik var. Osmanli'nin cokus zamanina yakin fransa'ya cok ozeniliyordu, fransizca kurslar acildi, hayat tarzinda fransa'ya benzemeye calisildi. O zamandan bu zamana bu boyle devam etti. Kokenimize isledi. Ataturk ise iyice batililastirmaya calisti bu ulkeyi. Japonya gibi kendine has, kendi kulturu, gelenegini yasatan, kendi kendine yeten bir ulke olabilirdik. Olamadik, batiya bagimli olduk. Kulturel anlamda da somurulduk. AKP'nin bahsettigi nesil oyle degil, yanlis anlamamak lazim. Gecenlerde Tayyip Arenamega diye bir yerin acilisini yapti ve ismin Turkce degil yabanci olmasindan rahatsizlik duydugunu soyledi: http://www.beyazgazete.com/haber/201...i-1900513.html AKP ve Erdogan sevilmeyebilir, kimse kimseyi sevmek zorunda degil. Ama sirf sevmiyorsun diye adamin yaptigi iyi islere tu kaka demek sacmalik. Bu ulkede Marmaray projesine karsi cikan zihniyetler bile var. Acilir acilmaz kosa kosa o sistemle Bogaz'in altindan karsiya gecme hevesinde olanlar da yine onlar. Geändert von BosphorusTaurus (07.08.2013 um 21:36 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() ama bir sinegin canina bile kiyamayacak, akilli, düsünen, Sevgi dolu GEZI PARKI gencliginin kurbani olayim. Onlarla büyük GURUR duyuyorum.
Zitat:
|