| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Herkeze, mutlu, sevgi dolu, huzurlu, saglikli ve sevdigi insanlarla cevrili, baskisiz, özgür ortamli Ramazan Bayramlari diliyorum.
Yüzünüz tebessümlerle süslenmis olsun. Hayirli Bayramlar Geändert von benekalice (08.08.2013 um 10:22 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Sagol, senin ve ailenin de bayrami kutlu olsun.
Ayrica burdaki diger arkadaslarin da bayramini kutlarim :-) |
|
|||
|
|||
![]() tesekkürler, bende senin ve vaybeeeeeee, ähmmmm, yürekleri güzel olan insanlarin bayramini kutlarim!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Nezaketinize tesekkurler Mrs Cage, iyi bayramlar diliyorum.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() Alle nehmen teil... Glâubige, unglâubige Menschen, Rinder, Gehflügel, … nur die Grünen einmal die Woche nicht, ansonsten die doppelte Ration ;-) |
|
|||
|
|||
![]() Cenab-i Mevla'ya sükürler olsun bir bayrami daha gördük. Dilegim o dur ki daha nice nice bayramlari baris, kardeslik ve güzellikler icinde gecirmemizdir... Herkesin ramazan bayraminin mübarek olmasini dilerim...
Geändert von the_last_time (08.08.2013 um 23:27 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Insaallah bayram dolayisiyla aramizda dargin lik lar kalkacak !!
Temizlenmis bedenlerimiz tatliliklar yiyen agzimiz asla kirlenmeyecek. Saglik huzur ve sevgi dolu nice _Bayramlar görmenizi temenni ederek ten ... Bütün Iman eden Insanlarin bayramlari MÜBAREK olsun !! Rabbimiz insaallah daha hayirli bayramlar görmemizi nasip eder...diyorum !! Sizleri Seviyorum |
|
||||
|
||||
![]() Zulficar > bak Arinc Baban ne diyor
![]() |