| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Gezi Parkı olaylarında biber gazı ve tazyikli su kullanan polis bu kez pet şişe suyu kullandı. İşte yardımsever polis memurunun alkışlanacak hareketi...
Taksim'deki Gezi Parkı olayları sırasında, polisin orantısız güç kullanması protestoların dozunu artırmış, gösteriler İstanbul'un diğer semtlerine ve İstanbul dışına taşmıştı. BİBER GAZI GÖSTERİCİLERİ ÇİLEDEN ÇIKARMIŞTI Göstericiler bir taraftan hükümete, bir taraftan da polisin biber gazı ve tazyikli suyla müdahalesine tepki gösterirken, marjinal gruplar ise polise taş ve şişelerle saldırılarda bulundu. Bu olaylara karşılık, yurdun değişik yerlerinden polis-vatandaş kaynaşması adına olumlu gelişmeler de yaşanıyor. POLİS MEMURU BU KEZ TAZYİKLİ SU DEĞİL PET ŞİŞE SUYU KULLANDI YouTube'da yayınlanan bir videoda, Kızılay Meydanı'nda bir polis memuru biber gazından etkilenen kadınlara yardım eli uzatıyor. Elindeki pet şişeden kadınların yüzüne su serpiştiren polis memuru, bir taraftan da elindeki kağıtlarla kadının yüzünü serinletmeye çalışıyor. Videonun sonunda ise, polisin bayan vatandaşı bir taksiye bindirdiği görülüyor. YAZETE.COM Orantisiz güc kullanan Polis memurlarimizdan birisi https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bu ülke ne zaman normaleşse birileri nifak sokmaya çalışıyor ama unutmasın VALLAHİ ZAFER İSLAMINDIR .
Prof . Dr Nihat Hatipoğlu |
|
|||
|
|||
![]() Polis resmen yalvariyor ''arkadaslar yalvariyorum taskinlik cikarmayin'' diye, gostericilerin cevabi sise ve tas oluyor.
Anca Turkiye'de boyle pisliklere karsi bu kadar tolerans olur. |
|
|||
|
|||
![]() Bunu harpte bile yapmazlar.
http://www.youtube.com/watch?v=DRk7Oi457vM Kendi insanlarina karsi bu kadara siddet yapan türk polisini, bütün dünya bunlari kinarken, buraya gelmis onlari alkisliyorsunuz. Iyiki bir normal disi video bulmussunuz. Provokatörlar milleti kiskirtmaya calisiyorlar. Bunlari da elestirmisler. Polislerin kendilerinin camlari kirdiklari, akpcilerin ellerindeki civili coblar, bunlari ararsaniz bulabilirsiniz. Cogu milletin bu uyur gezerliginden zaten türkiye bu hükümetin eline düstü. Cahillik cok kötü birsey. Geändert von xAurumx (16.06.2013 um 08:53 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Polisimize Yapılan Bu Kalleşliği Lütfen PayLaşın Herkes Görsün !!!! Tüm Dünya Bu Vatan Hainlerinin Yaptıkları Zulmü Görsün ..!! Sonra Orantısız Güç Diye Vızzıklamasınlar...... O Polisler de insan, bunu unutmayalim...onlarin sabrini nasil zorluyorlar buradan görebilirsiniz... Cahillik senin gibi insanlar da da mevcut Aurum...her tarafin cahil insani var ama son zaman da görüyoruz ki iki tarafta da cahil cok...sen Akp tarafini tamamen cahil ilan edecegine kendi cahillerinle ugrassan mesele cözülür... Meseleyi cözmek gibi bir derdiniz yok gerci biliyorum ama en azindan ülkenin dogru insanlari biziz diye bagirmayin kardesim.... Saldirgan bir davranis sergileyen, isyan cikaran , anlayissiz tek tarafli davrananlar, Konusmayi tercih etmeyenler nasil dogru kisiler olabilir? Mesela birazda su fotografla ilgilenseniz, ne tür insanlar ile dolastiginizi cok iyi anlar ve kendinize ceki düzen verme ihtiyaci duyarsiniz.. https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Geändert von Cakabeyy (17.06.2013 um 10:31 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Ay yazik cok acidim. Onlarin türk halkina yaptigi eziyet bunla hic kalir. Tabiiki onlarin icinde iyileri var, onlar yukardan gelen emirlerini yerine getiriyorlar ve bundan ötesini de yapiyorlar. Gereksiz siddet. Polislerin charakterlerinde var zaten.
Bunlari bütün dünya izliyor ve kiniyor. Bütün dünya erdoganin kendi halkina acimasiz hareketlerini kiniyor. Cünkü o bir diktatör. Kimsenin ona karsi birsey demesini istemiyor. Hersey basbaya ortada, bunu anlamayana artik ne diyelim. Zaten gidici. Kendini herkesden daha zeki görme. Türk düsmanligi yapiyorsun. Olaylarin önünde, yada televizyonda herhalde gözünü kapatarak oturuyorsun. Bence git bak bakalim insanlar orda neler yasiyor. Cikmisin buraya vir vir konusuyorsun. Geändert von xAurumx (17.06.2013 um 23:58 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
hangi diktatör secimle gelip veya gidiyormus? hangi diktatör muhalefete müsade ediyor? hangi diktatör muhalefetten hakaret ve yalanlar dinliyor? hangi diktatör referanduma gidiyor? hangi diktatör plebisit yapar? dilek g. sen cok salaksin. secimle gelen basbakana diktatör diyorsun ve yakarak yikarak hükümeti düsürmeye calisan chp'yi demokrat ilan ediyorsun. belki farkinda bile degilsin ama gercekten tam bir kör cahilsin. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sana bir sey söyleyim mi? artik düsmanima aciyorum...bu tür insanlara ve onlar ile yasayacak, evlenecek kisilere aciyorum, bana karsi olsalar bile.... Herkes icin hayirlisini diliyorum. iyi ki böyle insanlar ile bir birlikteligim olmadi, bir an nefsime yenilip böyle insanlarin icinde bulunmak vardi, yani benimde basima gelebilirdi..baslarina gelen insanlari sürekli görüyorum durumlari vahim...Daha rahat, Hür ve huzurlu oldugum icin Allah'a hamdolsun.. Böyle insanlar ile yasamak mutlaka zor..Ben Özgür, Hür, Huzurlu yasamayi seven bir insanim sonucta.. Geändert von Cakabeyy (18.06.2013 um 11:27 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
biz yinede bunlara aciyip bunlari ezmeyenler olacagiz. yine onlarin hakkini savunan biz olacagiz. bunlar acimasiz hayvanlara dönüsmüs varliklar. aralarindan 1 kisi bile kurtarsak bizim icin ne mutlu. |