Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 23.11.2010, 09:49
Benutzerbild von tekzenci
tekzenci tekzenci ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard güzin ablaya mektup

merhaba güzin abla

ben almanyada yasayan 36 yasinda,universiteyi yeni bitirip ise baslamis, bir türk genciyim...1 yildan beri görüstügüm bir türk kizi ile evlenmeye karar verdik...kizi istedik..söz takildi, nisan yapildi...düngün arefesinde kizin ceyizini almaya gittigimizde, malum kiz tarafi ceyizi hep tek tek kurdaleye baglar adettendir, esyalari tek tek arabaya tasimaya basladik...ceyizten tek tek kirmizi kurdaleye bagli 7 tane beyaz 7 tane siyah 40 santimlik dildo cikti..töre bozulmasin diye sesimizi cikarmadik ve ceyizi yeni eve götürdük...
sence bunlarin manasi ne ablacim?

saygilarla

dr erkan güven
Alt 23.11.2010, 11:45
Benutzerbild von GueziinAbla
GueziinAbla GueziinAbla ist offline
Neuer Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von tekzenci Beitrag anzeigen
merhaba güzin abla

ben almanyada yasayan 36 yasinda,universiteyi yeni bitirip ise baslamis, bir türk genciyim...1 yildan beri görüstügüm bir türk kizi ile evlenmeye karar verdik...kizi istedik..söz takildi, nisan yapildi...düngün arefesinde kizin ceyizini almaya gittigimizde, malum kiz tarafi ceyizi hep tek tek kurdaleye baglar adettendir, esyalari tek tek arabaya tasimaya basladik...ceyizten tek tek kirmizi kurdaleye bagli 7 tane beyaz 7 tane siyah 40 santimlik dildo cikti..töre bozulmasin diye sesimizi cikarmadik ve ceyizi yeni eve götürdük...
sence bunlarin manasi ne ablacim?

saygilarla

dr erkan güven

Erkan Doktor,

sizin gibi okumus ve Almanyadan Doktor olarak cikmis birisine bir gün benim akil verecegime dünyada inamazdim! Daha az evvel, gerdekte geline tokat atma merasiminden muzdarip bir okuyucuma cevap yetistirirken, sizin mektubunuz beni alt-üst etti. 7x7‘li bu merasimi ilk kez duyuyurom, cok merak ettim.

Doktorcum, eskiden evlenmeden önce:taraflar birbirlerini didik didik arastirirdi, herkese sorar, sordurturlardi. Sanirim bu kez Kiz tarafi Sizi iyice bir arastirip, gezindiginiz Forumlarda, Chat-odalarinda yediginiz nanelerden haberdar olup ve ayrica da IP’lerden kesin o dolastiginiz Miki-Filmi-Kliplerine olan merakinizi ögrenmis olabilirler mi? Size "ibret" olsun diye evlilige hazirlikli geliyor o zaman yengemiz, cok düsünceli bir aile demek ki. Ama öyle degilse, o zaman müstakbel gelinimiz Size bu sekilde sinyal veriyor olmasin ? Bak kocacigim, baslangic icin „7 gün ve 7 geceden asagisi kurtarmaz kocum“ gibilerden.

Her ne olursa olsun, gelen hediye ve ceyize sirt cevrilmez. Sikin disinizi azicik a be Doktor Civanim…

G.A.

Not: bize sonra anlatirsiniz artik! Merakta kalip, baska seyden gitmeyelim..
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche