Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Liebe, Flirt & Partnerschaft

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 22.04.2012, 15:10
NewGirl57

Standard Sizce

KADIN, seçtiği "erkekle" DEĞERİNİ.. ERKEK seçtiği "kadınla" KARAKTERİNİ belirler..!
Alt 23.04.2012, 13:25
Benutzerbild von Der_Levantiner
Der_Levantiner Der_Levantiner ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Simdi rahmetli dedem olsa söyle söylerdi.. Kadin var döörrrtttt, biri zItIrI zooorrrt, birisi b...kumun küregi, birisi de yikik evin diregi....

Elbette ki bir insan ic dünyasina soktugu insanlarla ile kendi kalitesini ve karakterini de göstermis olur.. buna evlendigi kadin, ya da bir kadin icin de evlendigi erkek dahildir,.. Ama su da var, Hz. Mevlana söylemisti bu sözü. Kusurusuz dost ararsan dostsuz kalirsin" Imtihan dünyasi diyorlar ya, her zaman insanlar yüzden yüz puan alamazlar. Bazen 90, 60,hatta 70 ile de yetinmesini ögrenmelidir...
Teyzemin kizi ile gecen günlerde bu diyalogu yapmistik. Hic kimseyi begenmiyor, doktorunu kel diye, boylu poslu aslan gibi ünversite okumus yakisikli babayigit bir subayi, aldigi maa$ ne ki diye, herkesi sepetliyor. Ve ona sunu söyledim, bak senin yasin 31, onu begenmiyorsun bunu begenmiyorsun! Insanin bir ya$i olur, sen ne zaman evlenipte coluga cocuga karisacaksin? Sen bana bakma, ben bir erkegim. Ben 60'ima da gelsem 25 yasinda birisini alabilirim istersem, ama bir kadin ya da kiz, bir erkegin malesef sahip oldugu anadan dogma haklara sahip degil. Böyle seyler nasip kismet meselesi, carsi da pazar da alinan seyler degil. Yüzde yüzünü bulamiyorsan aradiginin noksaniyla yetinmesine bak. O da bana valla aradigim yüzde 50'ini bile bulamiyorum dedi.. Nasipini kismetini fazla zorlama, armudun sapi, üzümün cöpü diyerek herkesi geri cevirme bir gün yalniz kalirsin... Kara kara düsünmüye baslamisti..

Biraz agir icerikli konusmustum onunla, ama bazen öyle konusulmasi sart.. Hayat dizi ya da Hollywood filmleri gibi degil. Her zaman ordaki karakterler de ki gibi mutlu son cikmaz bir insanin hayatinda... Iste böyle, her neyse ammannn..... kadin vardir döööörrttt ..........

Geändert von Der_Levantiner (23.04.2012 um 17:42 Uhr).
Alt 23.04.2012, 19:15
Benutzerbild von incroyable
incroyable incroyable ist offline
Neuer Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Der_Levantiner Beitrag anzeigen
Simdi rahmetli dedem olsa söyle söylerdi.. Kadin var döörrrtttt, (1)biri zItIrI zooorrrt, (2)birisi b...kumun küregi, (3)birisi de yikik evin diregi....

nach viel bla bla .....

Ben 60'ima da gelsem 25 yasinda birisini alabilirim istersem.

Iste böyle, her neyse ammannn..... kadin vardir döööörrttt ..........
döööört sana stinkefinger gösterir :-)
Alt 23.04.2012, 22:48
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von incroyable Beitrag anzeigen
döööört sana stinkefinger gösterir :-)
Ya da Ringfinger'yi. Damit wir uns nicht missverstehen, ich meine selbst wenn ich 60 wäre in gut 25 Jahren, selbst dann könnte ich eine 25-jähirge rein theoretisch zu meiner Frau machen... Es gibt genug Beispiele, die das bestätigen. Doch eine 60-jährige Frau mit einem 25-jährigen Mann ist unvorstellbar und so wird es auch bleiben. Von den Beispielen Bülent Ersoy, Gönül Yazar, Ajda Pekkan mal abgesehen, wobei Bülent Ersoy und Cem Adler gleichpolig sind

Geändert von Der_Levantiner (23.04.2012 um 22:54 Uhr).
Alt 26.04.2012, 20:50
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von NewGirl57 Beitrag anzeigen
KADIN, seçtiği "erkekle" DEĞERİNİ.. ERKEK seçtiği "kadınla" KARAKTERİNİ belirler..!
@Esma

bak ben fikirlerimi belirttim, bir de senin fikirlerini kadin perspektivinden göstersene bize. Kadin sectigi erkekle kendi degerini nasil göstermis olur? Neye deger verilir? Erkegin karakteri nasil olmali. Bak ben fikirilerimi belirttim. Seninde bu konuda fikirlerini almak isterim. Sence bir erkek nasil olmali?
Alt 03.05.2012, 14:06
NewGirl57

Standard

Zitat:
Zitat von Der_Levantiner Beitrag anzeigen
@Esma
Wer soll´n das sein?
Alt 04.05.2012, 01:17
OnMyOwn

Standard

Bilmiyorum, bazen insanlar yalnis secimlerde yapabiliyor. Aci tecrübelerden sonra sütten agzi yanan yogurdu üfleyerek yiyor... Kisilerin ilk önce kendilerini cok iyi tanimalari, tecrübe sahibi olmalari lazim ki insanlarida taniyabilsinler, olgun ve mantikli kararlar verebilsinler. Olgun ve bilincli bir insan kendisi icin dogru secimi yapabilir. Saglikli iliskilerin ancak böyle ortaya cikabilecegine inaniyorum. Birde tabii sans´ta önemli...

Geändert von OnMyOwn (04.05.2012 um 01:22 Uhr).
Antwort