| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() sevgili güzin abla
ben almanyada yasayan 21 yasinda maddi durumu iyi hayati online chat/kari tavlama döngüsünde gecen bi türk genciyim..babamin parasi cok oldugu icin ömrümün sonuna kadar calismayip baba parasi yiyip buldugum tüm karilara atliyacagim... hayatimda her türlü fantaziyi yaptigim halde bugune kadar bir bakire türk kizi bulamadim ve en azindan 200 - 250 türk kizi ile seksüel ilischkim olmuschtur... yapanlar bilir, chat yapan erkekler kendi aralarinda tanischtiklari kizlarin numaralarini degis tokus ederki cark dönsün diye...arkadasin biri araya araya sonunda gercekten bir bakire kiz bulmusch...kizin cep numarasini almak icin arkadasa benim cepten en güzel 5 kizin numarasini teklif ettim hala vermio bakire kizin numarasini... ablacim... 11 yasindan büyük bakire kiz kaldimi bu memlekette? taylan ormanci |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Güzin ablaniz tailde mnkym! Ben cayci Haydar, Güzün apla yokkene ben bakacaam onun mailleringe! Anlading mi gocum. Bak ne yazmish aha bu tiki-boy “21 yasindayim, maddi durumum iyi...” Vay mnkym, baba parasiyla gerdege giren öyle dicek tabi! 200-250 yazsan bile ,ne yazar olm! Chat mat anlamam, malaga yatiracan, ya da kündeye getirip , grekoromen iki puani gapacaang! Erkek adam baskasining sürdügü tarlayi sürer mi la?! Bu ne bicim kültür la, mnkym la böyle kültüre.. Bi de “bakire türk gizi ariyom” diyon utanmadan! Nan oglum ne derding var nan? Str git, rusu, ceki, göcmeni var, ilik gibim volla…yani öyle diyorlar.... Böylecek cark da döner, basi da döner. Hemi arkadasing da cok zekiymis haa, verilir mi öyle ginali guzunung numarasi ?! Taylan gardasch , sen sandalyeye oturt, yasa ne bakiyon. Anlading demi..! Haydi cay sölyedilerdi, gidip dagitim sunnari. Haydar |
|
|||
|
|||
![]() bu ne yaaa koptum gülmekten!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() cayci haydar aga dogru söylemissen
|