Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 03.06.2010, 18:31
Benutzerbild von Sandalye
Sandalye Sandalye ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Fenerbahce Galatasaray Besiktas Trabzon in Europa drittklassig !

Ben Türkiyeden takim tutmuyorum cünki borulari Türkiyeden baska bir yerde ötmüyo,taraftarlarin hali icler acisi izledigim kadariyla piskolojikleri bozulmus ve gözleri körlenmis kendi kendilerini ücüncü sinif ufak defek kendi aklinca basarilarla kandiriyorlar.Bu Takimlari asiri dercede destekleyenleri benim aklim almiyor ! Be Adam su güne kadar Avrupa Kupalarini tek alan Galatasaray oldu Allah razi olsun ondan sonrasida icler acisi maalesef Milletimiz Spora cok duygusal yaklasiyor parti tutar gibi Takim tutuyor.Kupa alindikdan sonra göya imparator Terim beyin yapdiklari ortada Milli takimla yapdiklari ortada sayesinde ne Avrupaya nede Dünyakupasina katilabildik hala Terim Terim diye bagiranlarin akli dengesinin bozuk olduklarina eminim.Eger Türk futbolundaki basari Anadolu takimlarini yenmekse diyecegim yok o zaman yine bu sözde Dört büyük denen Takimlari fanatikce anormalce destekleyenlere sözüm yok onalara sadece sunu demek kaliyor kusuruma bakmayiniz ama SIZIN VE SIZLERIN FUTBOLDAN HICMI HIC ANLADGINIZ YOK !
Antwort