| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() "Ben Atatürkçüyüm ama Kemalist değilim. Atatürkü DİN yapanlardan, İlah görenlerden değilim... Türkiye Cumhuriyetinin dini İslamdır." Metin Akpınar
https://www.facebook.com/20438517839...6272434358392/ |
|
|||
|
|||
![]() Sence arada ki fark ne?
Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() "Eğer bir gün benim sözlerim bilime ters düşerse bilimi seçin." -M. Kemal ATATÜRK.
|
|
|||
|
|||
![]() En büyük Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti düsmanlari, Atatürk'ün heykelini her yere yapipta fikirlerini, oy kaybi korkusundan uygulamayananlardir.
Ya da en kötü ihtimalde böyle bir davranisin, yani her tarafa heykel yapip ama fikirlerini uygulamama davranisinin, Atatürk'ü halkin gözünden düsürme stratejisi de oldugunu düsünüyorum..... Adnan Menderes ile bu ihanet baslamistir. Karsi devrim, yani geleneksel Islamcilerin geleneksel fikihlarina göre seriatci akimlari Adnan Menderes ile baslamistir. Buna ragmen Türkiye Cumhuriyeti yine de Islam ülkelerinin en ilericisi idi. Imam Hatiplerin cogu Süleyman Demirel döneminde acildi. Siyaset-tarikat iliskleri de her daim vardi. Köy Enstitülerini kapatmalarinin sebebi aydin, okumus bilgili insanlari istemediklerinden. Bülent Ecevit ve CHP dönimde de FETÖ ve benzeri tarikatcilar devlete ve TSK'ya sizmislardi ama AKP döneminde kumpaslarla, oraya ortaklasa bir calisma ile yerlestirildiler. Diplomasiz hirsiz Erdogan TV'de bagirmamis mi idi:"NE ISTEDINIZ DE VERMEDIK" diye?.... AKP'li bir professör müsveddesi tv demisti. Insanlari bilgisiz birakalim ki daha iyi onlar üzerinde etki kurariz diye. Ama biat kültürüne dayali bir toplum benim dini ve dünya görüslerime aykiridir. Su anda kula kulluk tavan yapmistir. Atatürkcülük demek cagdaslik demek, ilim ve bilim ile hareket etmektir.. Geändert von seyrangah (07.01.2018 um 21:21 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Ey milletim
Ben Mustafa Kemal'im Çağın gerisinde kaldıysa düşüncelerim Hala en hakiki mürşit değilse ilim Kurusun damağım dilim Özür dilerim Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz heykellerimi Özgürlük hala En yüce değer Değilse eğer Prangalı kalsın diyorsanız köleler Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz heykellerimi Yoksa çağdaş medeniyetin bir anlamı Ortaçağa taşımak istiyorsanız zamanı Baş tacı edebiliyorsanız Sanatın içine tüküren adamı Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz heykellerimi Yetmediyse acısı şiddetin savaşın Anlamı kalmadıysa Yurtta sulh dünyada barışın Eğer varsa ödülü silahlanmayla yarışın Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz heykellerimi Özlediyseniz fesi peçeyi Aydınlığa yeğliyorsanız kara geceyi Hala medet umuyorsanız Şıhtan şeyhten dervişten Şifa buluyorsanız Muskadan üfürükçüden Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz heykellerimi Eşit olmasın diyorsanız kadınla erkek Karaçarşafa girsin diyorsanız Yobazin gazabından ürkerek Diyorsanız ki okumasın Kadınımız kızımız Budur bizim alın yazımız Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz heykellerimi Fazla geldiyse size Hürriyet cumhuriyet Özlemini çekiyorsanız Saltanatın sultanın Hala önemini anlayamadıysanız Millet olmanın Kul olun Ümmet kalın Fetvasını bekleyin şeyhülislamın Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz heykellerimi RAHAT BIRAKIN BENİ Süleyman Apaydın |
|
|||
|
|||
![]() Bana bak lan amina kodugumun sikigi. Burda sana az bile yaptim. Sen degil miydin lan bana telefonda ben alevi kizlarini ve CHP'lileri sikmek icin burda üyeyim diyen lan amina kodugumun alevi dönmesi. Memleketinin tarihine bir bak. Sen degil misin lan burda müslüman-Türk kizlarinina iftira atan, adini cola ictim diyerek tanitan..... Burda seninle normal tartisanlara sen tehdit etmiyor muydun lan. Bir de kendini akademik tanitiyorsun, senin diplomani sikerim amina kodugumun sokak sürtügü seni... Bir daha bana hakaretli yaz, senin oraya geliyirm, elime hanginizi gecirirsem, götünen bok cikasiya kadar, cani cikasiya kadar dayak atarim... TAMAM MI HEMSERIM? OYUN ÖYLE OYNANMAZ BÖYLE OYNANIR.. ADAMIN AMINA KORUM BEN... |
|
|||
|
|||
![]() Say say, bende sana sayacagim. Zaten ayagimin dibindesin, canm sIkIlIrsa, senin yanina gelirim..
Ondan sonra ben sana saydiririm.. Birinci defa, nezaket, ikinci defa uyari, hani kasanin önündeki vardi ya, sonu Bergen gibi olma ihtimali yüksek, onun korkulu gözlerine baksaydin bi, bir de fossilin korkudan hemen kasalara sarildi, o'nun gözlerine baksaydin.... Ücüncü defa senin felaketin olacak.. Orda bu saaten sonra sana rahat nefes aldirtmam. Etrafina hep iyi bak.. Gözlerin dayaktan cikmadan.... Geändert von seyrangah (11.01.2018 um 01:13 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Senin korkunun kokusunu burdan aliyorum. Sen ormanda korktugunu gizlemek icin islik calmaya devam et.
|
|
|||
|
|||
![]() Du erbärmliches Opfer, wenn du nicht mehr hier online gehen kannst, hier, in deiner einzigen Welt. oder geschweige hier, wenn du nicht mehr auf die Strasse gehen kannst, wissen alle Bescheid, oder die, die es wissen müssen..
Zitat:
Geändert von seyrangah (12.01.2018 um 02:02 Uhr). |