| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() KANAL İSTANBUL TEZGAHINA UYANIN!UYANDIRIN!
VE LÜTFEN ARTIK İHANETE KARŞI AYAĞA KALKIN! Sağcısı, solcusu, dindarı, milliyetçisi,Ulusalcısı her ne isen, tek kalan ortak noktamız olan ülkeni eğer seviyorsan bu yazıyı okumak için 2 dakikanızı ayırın. Lütfen tembellik edip arkadaş ve tanıdıklarınıza yollamayı ihmal etmeyin. lütfen paylaşın UNUTMAYINIZ DİYE GÖNDERİLDİ... "Allah aşkına ne yapabilirsek yapalım bundan başka maddi servetimiz yok, sattırmayalım. · TRAKYA'NIN ALTI PETROL VE DOĞAL GAZ KAYNIYOR. · YAP İŞLET DEVRET MODELİ İLE "İSTANBUL KANAL PROJESİNİ" ALACAK FİRMA TÜM TRAKYA'YA HÂKİM OLACAK. · HERKES TOPRAKLARINI SATACAK. · TRAKYA'NIN ASYA İLE BAĞLANTISINI KESECEKLER (çünkü kanal ile Avrupa Yakası ayrılmış olacak). · BU PROJE EMPERYALİSTLERİN TRAKYA'YI TÜRKİYE'DEN KOPARMA PROJESİDİR. · HERKES AKLINI BAŞINA TOPLASIN... · AYNI OYUN GÜNEYDOĞU'DA MAYINLI ARAZİDE YAPILMAK İSTENDİ (Ancak, oluşturulan duyarlı Kamuoyu yüzünden hükümet geri adım atmıştı) .... · ŞİMDİ İSTANBUL KANAL İLE TÜRK MİLLETİNİN ELİNDEN TRAKYA ALINACAK. · YABANCILARA 49 YILLIĞINA DEVREDİLECEK... · UYANMANIN VAKTİ GELDİ · TÜRK ORDUSUNU DA "BAK, HAVADA KUŞ VAR!" DİYE BAŞKA YÖNE YÖNLENDİRDİLER. · ONLAR PKK İLE UĞRAŞIRKEN TÜRKİYE TOPRAKLARI ELDEN ÇIKARILACAK. · 49 YILLIĞINA VERİLECEK. · KIBRIS DA İNGİLTERE'YE 49 YILLIĞINA VERİLMİŞTİ, HALA PROBLEM YAŞANIYOR. · ELİMİZDEN AYNI YÖNTEMLE ALINMIŞTI. VATANINI SEVEN HERKESE GÖNDERELİM... HEPİNİZİN BİLDİĞİ GİBİ ETİBANK ÖZELLEŞTİRİLECEK... VE BOR İŞLETMELERİ ETİBANK BÜNYESİNDE. (ALICISI DA HAZIR, ABD KONULAN FİYAT 40 MİLYON $. · ASIL DEĞERİ 9 (DOKUZ) TRİLYON DOLAR, DİKKAT EDİNİZ 9 MİLYAR VEYA 9 MİLYON DEĞİL 9 TRİLYON DOLAR... ???????? İŞTE BURASI ÇOK ÖNEMLİ... Bor'la çalışan araba üretildi. Maliyeti 200 TL olan 1 kg bor ile 19 000 km yol yapabiliyor (1100 kg oto, 100 km sabit hızla giderse). Bu demek oluyor ki PETROLE son! Batılı ülkeler bor işletmeciliğinin kansere yol açtığını iddia ederek BOR madeninden soğutma çabası içindeler. Oysa bu mucize maden, kanser tedavisinde de şu an kullanılmaktadır. Türkiye kıskaçta. Arabayı bor madeniyle çalıştıracak patentli 600 proje olduğu ortaya çıktı! TÜRKİYE, Dünyada bor rezervinin yüzde 73`üne (% 73) sahip ve Türkiye GELECEĞİN DUBAİSİ'dir! Ve uluslararası “teröristler” Türkiye uyanmadan bu kaynağı ele geçirmeyi planlıyor. Bu e-postayı çoklu yollayarak en azından bir toplum bilinci oluşmasına yardım edebiliriz... LÜTFEN BİR DAHA OKUYUN VE LÜTFEN HERKESE İLETİN... YAŞADIĞIN DÜNYAYI SORGULAYAMIYORSAN, BARİ ÜLKENİ SORGULA... TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ" |
|
||||
|
||||
![]() merhaba,
benekalice, veriler i nerden aldin ?? lütfen kaynak verebilirmisin ?? salih bak ben ne buldum : http://www.cmo.org.tr/genel/bizden_d...2#.Uh3UA0qo3Dk Geändert von 1978salih (28.08.2013 um 12:58 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() İnternet ortamında Etibank’ın özelleştirilmesi ve bor madenleriyle ilgili dolaşan e-postada Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi imzası yer almaktadır.
İnternet ortamında Etibank‘ın özelleştirilmesi ve bor madenleriyle ilgili dolaşan e-postada Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi imzası yer almaktadır. Anılan metnin altında ismimiz iznimiz ve bilgimiz dışında kullanılmıştır. TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak bu konuda bir araştırmamız ve açıklamamız bulunmamaktadır. Ayrıca konu ile ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü Bilişim Suçları ve Sistemleri Şube Müdürlüğü‘ne tarafımızca suç duyurusunda bulunulmuştur. TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu |
|
||||
|
||||
![]() Ayrıca konu ile ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü Bilişim Suçları ve Sistemleri Şube Müdürlüğü‘ne tarafımızca suç duyurusunda bulunulmuştur.
senin bu gibi yalanlari yaydigini bilirlerse havaalaninda seni kesin kirmizi hali ile karsilarlar !! Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() KK gibi her isiniz yalan olmus.
birde az dayanakli yalan bulsaniz. ne bu dakkasinda yalan ortaya cikiyor !! YALAN sizlerin hücrelerinize islemis. Ama neden hala caba gösterirsiniz biliyormusun ?? Denize düsen YILANA sarilir atasözünü yanlis anlamanizdan dolayi !! DENIZE DÜSEN YALANA SARILIR diye yorumlamis sizin basinizdakiler, sizde ata sözüdür demisiniz, haydi yalana !! KOMIK KOMIK KOMIK ama yinede ACIYORUM !! Insan böyle yalanlarla nasil yasar, ama inan acisini cok cekersiniz.... YALANCININ DOSTU OLMAZ !! |
|
||||
|
||||
![]() kesinlikle suc duyurusunda bulunacaksin.
ne bu yahu yalan haberi yaymak. milleti ayaklandirmaya kalkismak. kiskirtmak, : buarada ne seni nede yaptigin bu gibi pislikleri asla kücümsemiyorum cok zekisin belki ama hic iyi akilli aptala yatamiyorsun, cok acik veriyorsun salak gösterip millete güzel gözüküyosun, bu bazi gerizekalilarda belki yeterli etki yapiyor ama bende mide bulantisina yol aciyor. senin bünyen alismis bu yaptiklarina, cünki senin damarlarinda kan yerine $er akiyor. Acik ve net bir soru : ERMENI misin ?? Genelde onlar böyle ikiyüzlü olurlar da , böyle sümsüklerdir. Yaninda senden olurlar, türküm dogruyum derler, arkani dönmeyi gör, yapistirirlar hanceri !! Sonra da cikarlar hepimiz DINK diye bagirirlar !! Milletin Insanlik duygulariyla oynarlar, bilirler ki TÜRK insandir. ISIR yine host demez !! PARK OLAYLARINDA BIR ARKADAS Bildigim Ermeni Kökenli kisi vardi !! TESADÜFEN ONU HABERLERDE TÜRK BAYRAGINI AYAGININ ALTINDA CIGNEYENLERIN yaninda gördüm. Gecenlerde Istanbulda kendisini karsilastik, dedim ne cabuk ciktin icerden ?? dedi hic girmedimki, dedim nasil olur kardesim ,,, seni haberlerde BAYRAGIMIZI cigneyenlerin yaninda gördüm. cok üzüldü kizardi bezerdi !!! dediki- salih hic sorma biliyorum beni tanirsin ... ama iki gün orda ki konusmacilari dinledikten sonra provekeye geldim. inan zaten uyumamistim fazla, üstüne ordaki bazi gercekten profesyönel bir sekilde insanlarin bilinciyle ve hisleriyle oynayan insanlar vardi ! biliyorsun ben Ermeniyim ama ben bu Tipleri inan diger yürüyslerde veya ortamlarda hic görmemistim. DEMEK istedigim Her gördügüne inanma !! Senin kötü olduguna inandirma burdaki insanlari. kendini bu gibi yalanlarla harcama. salih |
|
||||
|
||||
![]() http://www.ortadogugazetesi.net/makale.php?id=12865
TRAKYAYI ELDEN ÇIKARMAYALIM Nazif Kurucu / 2013-03-05 09:26:35 İstanbul'un Avrupa yakasına yapılması planlanan *ikinci Boğaz, *üçüncü hava alanı ve *benzeri pahalı yatırımlara ayıracak paramız yok! Başka birçokları gibi; bu çok pahalı ve uçuk işler de, YAP-İŞLET modeliyle yabancı şirketlere verilirse; bizim dışımızdakiler oralara kırk elli yıl, belki de bir asır hakim olacak demektir. Şirketler, arkalarına kendi devletlerini de alacağına göre; günü geldiğinde onları yurdumuzdan çıkarmamız zorlaşabilir. Nitekim, Güneydoğu Anadolu sınırımızda Irak ve Suriye ile yurdumuzu ayıran bölgemizdeki mayınların temizlenme işi; o toprakları kırk yıl ekip biçmek hakkını vererek İsrail'e ihale edilmek üzereydi. Oysa İsrailliler o toprakların kendilerine Tanrı tarafından vaad edildiğine inanıyorlarmış. "Arzı Mev'ud" diyorlarmış oralara! Birçokları bu tehlikeyi ısrarla hatırlatarak karşı çıktılar da; yöneticiler o plandan zar-zor vazgeçirildi. (Mayın döşeyen görevlilerimizin, "Mayın sökme bizim işimiz değil; yapamayız!" demiş olması ise, apayrı ve kabul edilemez bir trajediydi!) Aynı tehlike şimdi Trakya için de ortaya çıktı. İstanbul'u Avrupa tarafına doğru genişletme hevesi, tehlikeli sonuçlar doğurabilecek adımlara doğru gidiyor. Milyon nüfuslu iki yeni kent daha kurmak ve önemli yatırımları oraya kaydırmak, o arazileri daha önce kapatanlara büyük rantlar sağlasa bile; bu projeler daha birçok yönden de sakıncalıdır: 1-İstanbul'un ve Trakya'nın en yeşil alanları tahrip edilmiş olacak! 2-Bugünkü nüfusunun iki- üç katı kadar daha yerli ve yabancının İstanbul'a göçmesine neden olarak; en güzel kentimizi yaşanamaz hale getirecek! 3-Ülkemizin tüm kaynaklarını dar bir bölgeye harcayıp; iç Anadolu'da ve uzak bölgelerde yaşayan vatandaşlarımızın hakları çiğnenmiş ve hiçe sayılmış olacak. Belki bütün bu haksızlıklar ve yanlışlıklar milletimizi ve ülkemizi yok edecek kadar tehlikeli felaketlere yol açmayabilir. Karadeniz-Marmara Boğazı açma işi ise, bizim zenginlerimiz tarafından yerli kaynaklarla becerilemez. Yeni boğaz açma ve yeni havaalanı inşa etme gibi daha bir çok büyük işler; yabancı şirketlere ve dünya devlerine yap-işlet-devret modeliyle verilirse; durum daha büyük tehlike arz edecek! İşleri bittiğinde ve çok uzun anlaşma sürreleri dolduğunda; şapkalarını alıp gitmezlerse! Nasıl çıkaracağız onları?! Yabancılara toprak satışı, karşılıklılık gözetilmeden serbest bırakıldı. Sömürgecilerin dev şirketleri yapılan yatırımlarla değeri yüzlerce kat artacak olan o bölgedeki birçok arazilerin tapularını toplamamış olsalar bile; sonradan bastırıp parayı oraların tapusunu toplayacaklar ve çıkıp gitmek istemeyecekler. Arkalarına azgın devletlerinin güçlerini de kolayca alacakları şimdiden belli! Yabancı şirketler, kendiliklerinden böyle yapmaya kalkmasalar bile; ülkelerindeki politikacılar ve yöneticiler, onları bu yola itemez mi? Yunanlılar İzmir'e kendi güçleri ve planlarıyla çıkmadı. Tüm sömürgeci devletler savaş gemilerini İzmir limanına getirip; toplarını güzel kentimize doğrulttular. Böylece Yunanlılar, İzmir'e tek kurşun atılmadan ve direniş görmeden çıktılar. İzmir'i ve tüm Batı Anadolu'yu yaktılar. Onlara karşı bir tek kurşunu, şehit ettikleri kahraman gazeteci sıktı. İzmir valisi, bayrağımızı indirip çiğneyen ve kendi bayraklarını konağa çeken Yunan subaylarına: "İyi ki geldiniz... Bizi ancak siz adam edersiniz!" demek zorunda kaldı. Plan İstanbul'u ve Trakya'yı işgal etmiş olan büyük devletlerin planıydı. Öyle planları yeniden de kurmayacaklarını umabilir miyiz? *Yap-İşlet-Devret modelini yabancı şirketlere uygulamak yanlış olur. *O büyük işleri yerli şirketler alsa bile; yabancı ortak bulmak zorunda kalacaklar. Aynı riskler o şekilde de meydana gelecek. İstanbul'un Avrupa yakasından Trakya'ya doğru yapılması planlanan dev yatırımların; bu anlattıklarımdan ve yukarıda üç madde halinde sıraladığım mahzurlardan daha kötüleri de meydana çıkabilir. O güzel doğa parçası tahrip edilmiş olacak. Yeşil alan kalmayacak! TRAKYA'YA KIYMAYALIM |
|
||||
|
||||
![]() http://www.enerjigunlugu.net/holland...ama-_4284.html
PETROL Hollandalı Valeura Energy`ye Trakya`da petrol arama ruhsatı [21.07.2013 11:17] &trim(haber_list(2,0))&Enerji Günlüğü - Hollanda Amsterdam merkezli Valeura Energy (Netherlands) B.V. şirketine Edirne`de bir adet petrol arama ruhsatı verildi. Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Amsterdam merkezli Valeura Energy (Netherlands) B.V. şirketinin Trakya`da petrol arama ruhsatı başvurusunu sonuçlandırdı. Buna göre Şirket`e Edirne sınırları içinde 8 bin 364 hektarlık AR/VEN/5147 hak sıra numaralı sahada dört yıl süreyle bir adet petrol arama ruhsatı verildi. Konuya ilişkin karar, ruhsat sahasında 1`nci yıl içerisinde, 1 adet arama kuyusu açılması şartına bağlandı. Aksi takdirde ruhsatın ruhsat otomatikman fesih işlemine tabi tutulacak. İSVİÇRELİ DMLP`NİN PETROL ARAMA TALEBİNE RET |
|
||||
|
||||
![]() Ne bikmaz yalancisin !!
SEN EMINIM KI SENIN HAKKINDA YAZILANLARA KULAK ASMIYORSUN !! SENIN ASLINDA DIALOG ANLAYISIN DA YOK !! MONOLOG BIR SEKILDE SADECE KÖTÜLEME YALANLAMA SACMALAMA VE LAFOLSUN ATATÜRKCÜLÜGÜ YAPIYOSUN. YANI ASLINDA SEN TÜRK BILE DEGILSIN !!!!! BAK ALTINA IMZAMI BILE ATIYORUM... salih |
|
||||
|
||||
![]() YALANCI
YALANCI YALANCI YALANCI YALANCI YALANCI BAGIRIYORDUN DÜN VATAN ELDEN GIDIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.... Sana ne SENIN VATANINMI ?? salih |