| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Ben çok yakaladım su an ayrıyız fakat bugün bile yalanını yakaladım vaybee de fink atıyor gözümün içine baka baka yalan söylüyor tuhaf değil mi? Eee bizde salağa yatıyoruz gün ola harman ola.Çoğu insan dürüstlük maskesi takar, yahu gerçekten özümüzde neden mert dürüst olmayı beceremeyiz
|
|
||||
|
||||
![]() dogruyu söyliyen dokuz köyden kovulurmus diye bir söz var .dokuzuncu köydende kovulmamak yer edine bilmek icinde cogu insan özünden vaz gecip yalan söylemeyi adet ediniyor .
bosver takma diyecegim herkes dengini bulur yeterki sen kendini bil ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Valla serefsiz cok piyasada sadece erkekler degil biz kadinlardanda var boyle yalan soleyen
|
|
|||
|
|||
![]() Düsün... bütün gün en cok kimleri, neleri ihmal ediyorsun, belki onlari ihmal ettigin icin mert olmayanlarla berabersin......
|
|
||||
|
||||
![]() Yüzlerce kez yakaladım, işin tuhafı gözümün içine bakıyordu o an. '' Elbette ben de salağı oynuyordum''. Neyse geldi geçti; ama deldi de geçti. Tuhaftır, pek önemsemesek te, toplumdaki ilişkileri bir '' nükleer bomba etkisi'' gibi anında bitirebilen, kötü davranışların en başında geliyor.
|
|
||||
|
||||
![]() Yorum yapmak istemiyorum. Umarım tarafından anlayışla karşılanır cevabım.
|
|
||||
|
||||
![]() Yorum yapmak istemiyorum, gerekli olan cevabı ben verdim konuyla alakalı. Teşekkür ederim alakana, T9.
|