| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bir insan,yaptiklari ve yasadiklariyla anilir derler,fakat;baskalari tarafindan yasatilanlarla asla anilmaz!Hayat bana,kisinin sirlarini,kisiye karsi kullanmamam gerktigini 13 yasinda ögretti...13 yasimdan beri,kim kimin sirrini,nerden ögrenirse ögrensin,benden asla ögrenemezdi,ugrunda can vermeye bile hazirimdir!Türkiyede,3 ayri cezaevi görmüs,hepsindende anlimin akiyla cikmis,hicbir arkadasimi ve sirrini satmamisimdir!Birsey mi kazandim peki?Hayir!Sadece bana güvenen insanlarin güvenlerini sarsmadim,o insanlarin gönlünde bir insan olarak taht kurdum,bu bana yeter!Bizler bu dünyada misafiriz,herkesin gidecegi yer belli,cok cirpinmak,kendini herseyden soyutlayip,insan olmaktan cikmakta fayda etmiyor....
Bir sirra sahipsen,sirrin sahibi ile limoni bile olsan,o sirri sana emanet edildigini unutmadan hareket etmelisin,emanete ihanet,anadolu delikanlisinin isi degildir!Machiavelist bir ideolojiye sahip olanin kisinin isidir!Karsit oldugun fikirleri,alt etmeyi düsünmek,dogal olarak insani Machiavelist yapar!Fikir alisverisi veya tartismalarda,bazen insanlar kendilerini dogru ifade edmeyebilir,yada karsisindakinin birikimi,daha üstün gelebilir,birileri dogru yada yanlis,sana karsit olan insani destekleyebilir,eger kendi düsüncelerine gercekten inanmis olsaydin(dogru veya yanlis bunu tartismiyorum bile),fikren kendini ifade ederdin,kendin inanmadigin icin cok basit burjuva ayak oyunlarina basvurarak,hatali gördügün(Ki bence bu hata degil)ezik gördügün(Ki bana göre insanlarin ezilmesini gerektirecek bir durumda söz konusu degil)insanlar üzerinde oynayip,kendini hakli cikarmaya calisiyorsun!Eger böyle yapacaksan,onurlu bir halki savunmaya ve bu insanlari bu tavrinla kücük düsürmeye hakkin yok!Onurlu insanlar sen olmadanda mücadelelerini veriyorlar! Burdan tüm bu forumda yazan ve ziyaret eden arkadaslara sesleniyorum,bugün bu basit davranislari sergileyen,yarin kimbilir neler yapar!Bu arada konusmalarda ismi gecen bayan arkadaslara!Bazi seyler suctur,sizlerde biliyorsunuz!Gercekten bu o insanlarin yanina kar kalmamali,kalmamali ki bunun fantazisini yürütenler,önce bir düsünmeli! Saygilar cenk |
|
|||
|
|||
![]() Toprak öyle bitip tükenmez, /dağlar öyle uzakta,
sanki gidenler hiçbir zaman hiçbir menzile erişemeyecekti. Kağnılar yürüyordu yekpare meşaleden tekerlekleriyle Ve onlar ayın altında dönen ilk tekerlekti. Ayın altında öküzler başka ve çok küçük bir dünyadan gelmişler gibi ufacık kısacıktılar ve pırıltılar vardı hasta kırık boynuzlarında ve ayakları altından akan toprak, toprak, ve topraktı. Gece aydınlık ve sıcak ve kağnılarda tahta yataklarında oyu mavi humbaralar çırılçıplaktı. Ve kadınlar birbirlerinden gizleyerek bakıyorlardı ayın altında geçmiş kafilelerden kalan öküz ve tekerlek ölülerine. Ve kadınlar bizim kadınlarımız: korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle anamız, avradımız, yarimiz ve sanki hiç yaşanmamış gibi ölen ve soframızdaki yeri öküzümüzden sonra gelen ve dağlara kaçırıp uğrunda hapis yattığımız ve ekinde, tütünde, odunda ve pazardaki ve kara sabana koşulan ve ağıllarda ışıltısında yere saplı bıçakların oynak, ağır kalçaları ve zilleriyle bizim olan kadınlar, bizim kadınlarımız şimdi ayın altında kağnıların ve hartuçların peşinde harman yerine kehriban başlı sap çeker gibi aynı yürek ferahlığı, aynı yorgun alışkanlık içindeydiler. Ve onbeşlik şaraplenin çeliğinde ince boyunlu çocuklar uyuyordu. Ve ayın altında kağnılar yürüyordu Akşehir üzerinden Afyon`a doğru. |
|
|||
|
|||
![]() He söyle haklarinizi savunun biraz
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ezel sana cok tsk ederiz, daha ne deyim kadinlarimiza laf atanlar cok ..... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() "Bir sirra sahipsen,sirrin sahibi ile limoni bile olsan,o sirri sana emanet edildigini unutmadan hareket etmelisin,emanete ihanet,anadolu delikanlisinin isi degildir"
ezel -------------------------- Ezel Yanilmiyorsam sen uno nikli sahissin Sayet sen unoysan Asagida baska bir konuda lara nikli hanimefendiyle ilgili yazilarin, burdaki yazinla hic bagdasmiyor."Bu ne pehriz bu ne lahana tursusu " denecek mahiyette |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Geändert von ___EZEL___ (11.10.2014 um 01:26 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Ben bir insan olarak görevimi yapmaya calisiyorum,hakkaniyetli davranma erdemi ile yetistim....Simdi isine gelmeyenler,kendilerince bir takim teoriler yazabilir,cokta TIN diyorum....
|
|
||||
|
||||
![]() Baglantiyi sen daha iyi bilirsin
Sayet degilsan ben ono degilim dersin havalara girmenin anlami yok O niki sana dayayanlar var bende sana sordum Degilsan yok dersin konu kapanir |
|
|||
|
|||
![]() Sen beni tanimazsin,burda bazi insanlar beni tanir,kör degilsen eger,ben yazilarimin sonuna Cenk yaziyorum?Hem bir benim yazilarima bak birde uno isimli sahisin,yazim tarzi olarak bile farkliyiz,teesüf ederim gercekten....Daha eski nicklerimi de yazim belki tanirsin diyelim Ozan,BIRESKIYA,BIRZALIM ve Cenk,bilmem bu kadari seni tatmin etti mi?
|
|
|||
|
|||
![]() Bana her kim yakistiriyorsa,insanlari birbirinden ayirt etme kabiliyeti yok demektir!Hem ben yanliz bir nick kullanirim,kendine güveni olmayan insanlar birden fazla nick yapar diye düsünüyorum....Saygilar cenk!
|