| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Ask denince aklimiza,hemen bir erkekle kadin arasindaki iliski gelir,yada yasanmislik veya yasanamamislik...Yasayinca dolu dolu,paylasinca herseyi cikarsiz,ask bir baska olur..Her dakikan,her saniyen onunladir...Yalan degil,hep öyledir!Yemek yerken,askim su yemegi cok sever,su kahveye bayilir,su filmi cok sever diye;günübirlik yasaminizda ne varsa sevdigimiz;asik oldugumuz kisininde,sevdigini varsayar ve öyle düsünürüz...
Ask bir baskadir insanda,rüya görür iyi veya kötü,hemen askini arar,cünkü o vardir esasta herseyini paylastigi...Birde askta karsisindakini deneme hikayesi varki(Dikkat edin dozu kacmasin);sen beni cok sevmiyorsun artik der insan,aslinda bildigi birseyi;simarik cocuk gibi yeniden duymak ister ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ask´a iliskin kimse birsey yazmadi ilginc???
|
|
|||
|
|||
![]() Hala bir yorum yok?
|
|
|||
|
|||
![]() Yüzde 90 ask icin burda olan insanlarimizin,ask dair söyleyecek birseyi yokmus?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Sende güzel seylere yaziyorsun bazen,birde insanlarin seni cektigi sidik yarisina girmesen,küfür etmesen daha iyi olur!Burda eger insanlar sana satasiyorsa onlari fikren rahatsiz ediyorsundur,onlarda seni kötü göstermeye calisiyordur...Sadece karsinda sana oyun kuran insanlarin oyununa gelme,kendini almanca iyi ifade ediyorsan almanca yaz...Senden bir ricam var,insanlarin inandigi degerlere,insana saygi gösterdigin icin saygi duy!Sen ne kadar saygili olursan,hikayeden insanlar,o kadar bosa cikar!Bu insanlar seni küfürcü diye gösterip,aslinda kendileri küfür ediyorlar!Seni hataya düsürerek masturbasyon yapar gibi zevk duyuyorlar,kendin olmaktan vazgecme...Saygilar Cenk
|
|
|||
|
|||
![]() Güzel bir yazi Ezel!
Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Tsk ederim
![]() Yazicam zaten,sana söz,ilk sana gönderirim romanimi,calisma yapmam lazim biraz gramer üzerine,eksikliklerim var fark ediyorum,türkiyeden siparis verdim haftaya gelir....Ilk sen oku isterim.ilk sen elestir beni kardesim olur mu? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ask güzelde,asik olacak kadini bulmak zor artik.....
|
|
|||
|
|||
![]() Çıkmaz yazdığı halde ısrarla girdiğin sokağın adıdır aşk...
|