| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Herhangi bir konu hakkinda fikir yürütmek,yürütülen tartismalara ortak olmak,burada bulunan her üyenin en dogal hakki!Fakat;sirf karsindaki insanlar,senden farkli düsünüyor diye,o insanlari kücümsemek,onlara hakaret etmek,hic kimseye taninan bir hak degil!Bazen tartismalarda,insanlar sizin sabrinizi sinayip,düseceginiz durumu görmeye calisabilir,bunu yaparak sizi kötü biri gibi de gösterebilir!Her kosulda,kisinin ailesi veya kisilik haklari korunmali,inancina saygi gösterilmelidir!Aksi taktirde,kimse fikir alisverisi yürütemez,aksine kisir döngüde kavga eder durursunuz...Bu acidan arkadaslari sag duyulu davranmaya,daha ehli konusmaya,sirf,fikirleri farkli diye,karsisindakini düsman görmemeye davet ediyorum!
|
|
||||
|
||||
![]() Davetiniz icin TSK ediyorum
|
|
|||
|
|||
![]() Bazen bizlerde,yanlislar yapariz?Ne olursa olsun,ne yaparsak yapalim,dönüp dolasip dogruyu buluruz!Kimseyi yaptigi hatadan dolayi kinamayiz!Cünkü Mevlana`nin dogdugu topraklarin insaniyiz!
Geändert von ___EZEL___ (28.09.2014 um 13:57 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Haklisin
Insan gercekten tartisma kültürüne sahipsa önyargisiz olmali. Sanal alemin verdigi rahatliklami bilemiyorum Sanal alemdeki tartismacilar fikirlerini dikta etmeye ugrasiyorlar. Insan her fikre acik olmali gerektiginde sahsina va sahsi fikirlerine karsi yapilan hakaretleri, aff edebilmeli toleransli davranabilmeli.. Fakat sevdigi ücüncü sahislara Veya Din ve inanca yapilan hakaretler tartismacilarin kirmizi cizgileri olmalidir.Cünkü bunlar insanlarin kutsallari veya degerleridir.Bunlara karsi yapilan hakaretleri aff etme hakki bizi asar.Genelde tartismalarda burda kopuyor. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
.................................................. ....................................... COK DOGRU DIYORSUNUZ BENDE KATILIYORUM !!! TOLERANS OLMALI ve ÖNYARGI OLMAMALI BUNA KATILIYORUM ![]() ![]() ![]() ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Birinin onunla ayni fikir olmamasi,ona hakaret etme ,saldirgan davrani$larda bulunma hakkini vermez....kesinlikle aff edilmemeli,asla toleransli davranmamali... Gitsin oturdugu semt'de yapsin mahalle kavgasini.... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
hakki olmadigi halde ,hakaret etmeyi kendine hak edinen sabit görüslü bir insanimi topluma kazandiracaksin...belki ya$i senden de büyük,peki sen gercekten inaniyormusun o insanin degisecegine.... küfür ,hakret ,saldirganlik...bunlarin yali$ davrani$ $ekli oldugu bizlere kücük ya$larda ailede ögretilir.....ögrenime acik bir yapiya sahip deyilse , pis agizli insanlardan,uzak durmamiz saglanirdi.. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|